Tisdag och jag har fått jobb!

Efter att jag och nicke har sovit så nedrans länge varje dag så kom vi upp i hyffsad tid idag. Hade ingen frukost hemm så blev till att åka in till stan och äta. När det va gjort va det dags för att vara seriösa o hitta ett varsitt jobb så första stället blev nav för att låna datorn o ta reda på vart alla ställena låg någonstans.

Skrev ner det sen begav vi oss iväg! O jag är fortfarande heeelt förvirrad här :) känner igen mig om vi varit där men fattar ändå inte var jag är eller hur man går dit :) haha!
Proffice va dom otrevliga o sa att de skulle ringa oss?.. men de hade inte en aning vilka vi va :p hehe.
På adecco fick jag lämna mitt nummer så skulle de ringa men när jag kom till Kelly services blev det en jävla fart :p

Fylla i papper o allt sen rätt som det va så skulle jag jobba dessa tre dagar jag ska va här :) Sen har jag jobb när jag kommer tillbaka.

Juliana o nicke är sugna på att dela ett hus med mig o de andra som följer med efter jul, billigt o bra! :) Så ska hem o prata med ams när jag kommer hem för jag har fan gått arbetslös i mer än 3 månader men har inte sett röken av mina pengar! GRR! Sen bär det av til Bergen igen efter nyår!

Tjillevippen!

Bergen

Min tredje dag i Bergen idag. Har varit inne i stan idag o kollat på lite olika julklappar o för att försöka få lite tips på vad man kan köpa till olika personer,  Så har iaf inhandlat en julklapp idag! alltid något.

Vistelsen här blev inte direkt det man hoppades på men det går iaf.. men jag mår bra! :) Har även fått erbjudande att bo i stavanger :) så ska tänka igenom det när jag kommer hem. Verkar lite lugnare där men va vet jag egentligen? :P
Vet bara att dte hade vatt så jävla kul o hälsa på pierre och pontus o dom =) men det få bli nästa gång. Med tanke på att det e jävligt billigt o åka tåg här om man bokar mer än ett dygn innan så e det inga problem o åka upp dit senare :)

nej nu orkar jag inte skriva mer :p

hej hopp

Fredag!

Idag är det fredag igen och resan närma sig. Bär av på Tisdagkväll till oslo sen vidare till Bergen. :)

Pratade med min bror för ett par dagar sen och det visade sig att även han, som så länge låtit bli, börjat spela WOW! Jag har själv inte spelat men det känns konstigt att behöva köpa spelatid osv.. Säkert ett roligt spel när man lärt sig det osv men är det värt att betala för spela ett visst antal timmar? Så länge han inte blir som gänget i South park så :D

Nu när allt börja närma sig känns det som man inte har tid med någonting! hinner inte med att plugga, hinner inte med Daniel, Bob och alla andra jag vill träffa innan... Visst nu är det bara 1.5 vecka jag ska vara hemma.. men när jag kommer hem den 20de så ska jag ju inte vara hemma så mycket sen åka igen. jaja sånt löser väl sig alltid :)
Men en sak jag har hunnit med är att rensa förrådet :) så hittat massa kläder + massa saker som vi ska in o lämna på RIA.

Nej nu har jag inte tid att sitta här, ut med bob o fika i staden :)

over and out :)

RSS 2.0