30/3 - Mys!

Idag har verkligen varit en skön dag! Var gött väder så jag tog Bob och gick upp till pappa för att jag skulle få låna deras bil och bob skulle få leka lite med Kelly. Sen åkte jag upp till Sara där också My befann sig och självklart Neo. Satt och pratade skit och kollade HM katalogen :p Sen bestämde vi oss för att lyxa lite och åkte till Sweden rock restaurangen äta. GOTT! :)

Körde och lämnade Sara, Neo och My och plockade upp Linn påvägen till stan för att ta en fika med henne och Lippa. Blev dog ingen långvarig fika då jag redan kände mig skit trött! Så har kommit på att jag ska börja ta vitaminer och se om de hjälper :) Jag och Linn tog en runda till bubbeltian för att köpa färg och lite fjädrar och grejer så jag skulle kunna pynta mitt påskris :D

Sen ville Linn måla påskägg så vi satte igång med att blåsa ut äggen och sätta tråd i dom innan vi började måla. Men det gick hyffsat bra iaf :D haha. nej men de blev väl fint :D

Körde hem Linn till sin mor när vi skulle till mörrum men efter vi släppt av henne kom vi på att de e långt och köra till mörrum så ringde Ante och Sofie så vi stannade utanför dom och tog en sväng om innan vi körde hem igen.

Så nu ligger jag här och är ganska trött. Låter som en stressig dag men den har inte alls varit det :p Det har varit ganska slapp :) men nu ska jag hitta något att glo på och somna tidigt så jag ska vara chafför åt mormor och morfar imorgon :)

KRAAAAAAM :)

28/3 - Degig Söndag

Idag har varit en väldigt slapp dag måste jag säga.. Det ända jag gjort som är vettigt är att jag och mamma har varit ute med hundarna så de fick springa av sig riktigt :)
Annars har det bara varit deg i Sängen och soffan :) Skänt det med. Sen nu ikväll tittade jag och älsklingen på Percy jackson. Helt okej film om man gillar sådana filmer !

I fredas var vi i Kalmar och kollade på Sture! Grym va han faktiskt! Träffade då också hela Kalmar gänget utom Henke som gottar sig på filippinerna eller va det va.. Sov hos Martin och Åsa i deras nyköpta hus. Super mysigt! :D kul och träffa dom igen. Var ju ett bra tag sen. På väg hem så stannade vi till vid Niklas och Sara för att hälsa på en snabbis. Mycket trevligt och se dom också ! Och lilla Alva som är så söt och så fruktansvärt lik Sara :)

På kvällen på lördagen körde jag och hämtade Sara och Neo då johan skulle ha lite fest då han fyllt år. Så vi begav oss hem till mamma på fika och prat. Körde Bror och Daniel till mörrum och sen blev det mys här hemma :) Mycket trevlig helg måste jag säga! Och nästa helg blir nog med mycket bra då Anna med kommer hem, Bella kommer ner och det blir utgång med Sara och allihopa :)

nu ska jag slänga mig i sängen igen :)

Gosnatt allesammen!

26/3 - Bilder

Här kommer lite bilder från det senate =op







De underbara från båten :)


Jag & Linn                   Yana                     Jag & Stina          Linn, Karro, Ivar



Bettan          Svenska gänget :)




Senare idag bär det av till Kalmar för att kolla på Stures Dansbands orkester! :D Underbart! Övernattar där hos Martin och Åsa :) Som vi inte träffat sedan öland roots! Evigheter sen!
Sen på lördag få jag se om jag stannar hos Anna eller om jag åker hem med Daniel :)

Föresten! Har köpt en skitsnygg klänning! Kommer kort på den med snart :)


15/3 - Mycket har hänt!

Stressade för att komma av båten den 10e efter att ha tagit ett jobbigt Hejdå Till Stina Linn och Carro för att komma i tid till flyget. Lurade Miss D om tiden jag skulle landa i Köpenhamn men tillslut anlände jag 20.15. Efter kramar, prat i mun och några kramar till tog vi Tbanan till Norreport för att slänga av min packning, snabbdusch och lite mat. Delade ett par cider innan vi letade upp en liten kvarterskrog och delade på en 1L cider´och pratade om ALLT mellan himmel och jord. Underbart! Blev lite smått lulliga och begav oss hem för att ganska omgående somna.

På torsdag förmiddag följde D med mig till stationen och vinkade av. Under tågets gång hann jag med ett X antal heroes avsnitt och lite musik innan jag hoppade av i Karlshamn igen och blev hämtad av Björn.
Lite senare begav sig jag och Daniel upp till Mor och far för att äta middag. Gott! Sen blev det hem och nana kudden.

Fredagen blev lite oväntad fick hoppa in och jobba på Båtsmans FSK. Men det va mysigt :) Väl hemma sov jag ett par timmar innan vi åkte in till Afterworken på Mingel, drack lite och va med på musiktävling.

Lördag begav jag och Hanna oss till Kalmar för att träffa Anna och för att fira Vendela som fyllde 20 :) Trevlig kväll! Tyvärr var vi tvungna och bege oss hem tidigt på söndagen så blev inte så mycket mer men Ska ju hämta Anna på Onsdag så då blir det Mys!

Idag är det måndag och Daniel har varit dålig så han har varit hemma.. Stackarn. Men nu mår han iaf bättre efter jag va snäll och gjorde mat till honom :) Men förmiddagen har bestått av en liten stunds mys med Sara, Kim, Linn, Kevin och Neo :) Besiktning av audin, handla och ännu mer mys med Sara, Kim och deras söta små pojkar!

Nu sitter jag här och är ganska slut måste jag säg. Kollade även in Sandra Bullocks nya film The blind side. Sjukt bra! Den rekomenderas starks till alla som har empati :)

Bilder från allt detta kommer inom kort! :)

Godnatt folket!



6/3 -

Idag ær en sådan dag då man funderar på om det verkligen ær vært och vara på båtjævlen.. Men i slutændan ær det alltid samma svar. JA dt ær det. Fast det ær riktigt segt ibland. Igår andra sitting var det 40 gæster! de e ju ingenting.. Men idag ær det nya tag! ;)

Blir eventuellt film ikvæll med Stina och Linn. Kolla på Falck filmerna det ær allt ni få veta nu :)


3/3 - Stress och sjult roligt dygn!

Igår lurade stina oss att de skulle bli Norrsken. De skulle varit det men ær man inte alls smart inom detta område somingen av oss ær så tro man lætt på Stina (som tro på sig sjælv) =) hon høll mig vaknen till halv 12 før Norrsken som visade sig vara halv 11 så vi missade hela jævla skiten :) Eftersom norrsken bara kommer nær det vill så vet man tydligen inte nær :p

Jaja shi fick jag før att vara dum :) Men indag blev det stress med Stina och Linn før att fixa skattekort o grejer. Efter det dra vi o handla bok och godis.. Påvæg tillbaka till båten så halkar Stina nått så grymt på isen och slår pladask i vægen. Grejen ær bara att nær hon halkar flyger hennes ben på MIG vilket resultera i att jag med vælter halvt på henne. Så dær ligger vi som två sælar på en isig væg och tjuter av skratt medans linn viker sig dubbel av skratt. Linn høll æven sin nykøpta godispåse i handen. Och halva innehållet flyger ut øver vægen. Hon blir knæckt och kryper runt før att samla upp detta nær den lokala bussen kør førbi (jag ligger fortfarande och kan inte røra mig av skratt) Gissa om alla trycker sina ansikten mot rutan och glor? Åh ja! :)

Nu ær dety jobb! Tjo

2/3 - Trøtt!

Har en liten kort pause nu mellan 1:a och 2:a sittningen Så tænkte køra en snabb uppdatering.
Nu har jag fått besked om att de inte blir samma båt igen så detta blir min sista tur på Nordlys før iaf detta året tro jag och Nordnorge blir næsta :) Men de ska nog gå fint! Hoppas bara att Bettan får besked om att hon får følja med mig.. Hade varit sjuktkul! :)

Sjukt trøtt ær jag med just nu.. Lyckades inte somna på frivakten mellan 15.30 och 19.00 så nu børjar jag blir riktigt trøtt. Det jobbiga ær bara att jag kommer vara før trøtt før att lyckas somna nr jag slutat.. Brukar vara så :p ;Men man ska inte klga det ger mig bra med pengar i alla fall så vi får mat på bordet :) Har funderat på en liten sak till min ælskling men kan ju inte skriva vad hær eftersom han læser :) hehe

Men annars rullar allt på bra hær.. Har ju mina solstrålar som lyser upp vardagen hær på båten. Stina, Linn och Bettan och æven min roomie :) Carolina :)

Nej nu kallar plikten igen! Hørs!  

RSS 2.0