Roliga dagar

I Torsdag åkte vi alla fem (Jag, Ingwill, Daniel, Josef o Mickis) till vestkanten(.no) hehe. Satte oss åt lite först och jag ringde och sa upp mig från jobbet sen började vi gå bort mot vattenlandet. Haha underbart tävlande om vem som kunde åka fortast i den ena där de räknade tiden. Josef vann heeela tiden! det är fan fusk! =)

I slutet satt jag visserligen bara och kollade då min mage tydligen skulle krabba som den gjort innan. Krampattacker så jag inte vet vad jag ska ta vägen.. Men som tur är brukar det gå över hyffsat fort.
Sen va planen att vi skulle bowla men de va tydligen fullt? fast det typ inte va en själ där =D Så vi bestämde oss för att åka in till byn igen.

När vi kom in dit åt vi änn mer!! haha. Åt tappas, såå gott! sen gick vi på kino och åt ytterligare lite till. De hade ju som en kiosk man handlade i typ där fanns allt godis man hade ätit när man va liten =p Kollde iaf på maxmanus. Jävligt cool og bra film! värd o se? JA!


Val

Detta blir lite som mys inlägg men endast för att jag själv fått tillbaka av ett val jag gjort innan.
Självklart påverkar alla val vi gör oss senare i livet och de formar vilka vi blir. Vissa val gör vi medvetet vissa inte. Endel genomtänkte och andra inte. Ibland väljer man fel medvetet för att man inte kan motstå det som erbjuds.. Men en del val gör man av moral, värderinga, livserfarenhet etc. Men när du bågon sätter dig i en sitution mellan två parter och du vet att hur du än gör så sårar du en av dom, va gör du då?
Hur väljer du vilken part du ska såra och vilken du ska hjälpa?
Ett val som du då troligen gör av moral, värdering men com du också kan göra beroende på vad som hänt, vilka  känslor och vibbar du få.

Du vet att i samma stund du gör ditt val kommer få skit förr eller senare hur du än gör.

Och personen som sätter dig i en sådan sits väljer ju också att sätta dig i en svår situtionen i samma stund som hon/han gör sitt val. Är det verkligen rät eller tänker vi aldrig på att någon annan få ta skiten som vi själv skapat pga av det valet vi gör?

Det är sjukt hur mycket det påverkar oss men utan valen hade vi väl inte varit så männskliga och inte heller hade du varit den du är om det inte vore för våra val...

Peace

hamar

Hahahahaa blev ett inlägg till direkt efter för jag hittade dessa bilder från Hamar när jag o anna va där :D



Sjukt snygg jag är! =0P

lördag forts.

bara säga att Mickis faktiskt inte skulle slå mig =p hahaa

Ligger fortfarande i samma säng som jag gjorde innan.. har inte gjort många knop idag. Ansträngde mig till max att gå ut i regnet för att traska o handla lite. Rann verkligen floder längs vägen ner! helt galet. Har ju ett vattenfall precis utanför här just nu.
Och bara för det! Kom en tant o knackade på på ytter, ytterdörren idag och fattade inte att de va lägenheter i huset så hon trodde att jag bodde i hela huset och jag fick inte en syl i vädret och säga att så va ikka fallet. Och det ändå hon ville va typ berätta att hon ville att jag skulle ringa kommunen och be dom pumpa undan vatten? helt skum tant. Så sa hon att hon jobbade på haugelands sjukhus och innan hon gick blåste hon en "hejdåpuss" till mig..

Jag och M kom fram till att hon rymt från äldreboendet en liten bit härifrån :)

Daniel har nu kommit fram till sandefjord nu och sitter och dricker lite med Kroon sen imorgon bär det vidare till Bergen!

Den stora nyheten idag är att vi har fått en inneboende vid namn Nicke :)

 

Nu blir det betapet med blom ka !

Lördag!

Mår dååååligt ! rastlös när jag ligger, vill inget annat än ligga när jag sitter.. Jag hatar detta =) Men vi hade de nice igår iaf. Va här först! Snackade lite med Nicke så vi skulle höras av senare när vi kommit till stan.. Efter vi va klara och lägenheten såg förjävlig ut tog vi bussen till stan. Sen pågrund av att jag inte fyllt 20år ! så jävla irriterande.. Så kom vi inte in på Tongabar..Så vi satte oss på sället jämte istället. Sen kommer Nicke och janOlov men de kommer inte in för nicke hade inget leg! Helt sjukt.. Han e fan 26år och de va 18 där.. men men..

Drog och tog en öl sen när vi skulle hem kom nicke på att han hade väskan hos challe så vi traskade dit och snackade lite och hämtade väskan innan vi drog hem till oss.. Tog det riktigt lugn och deckade ganska fort sen inne på den stora, goa, luftmadrassen :)

Så idag har vi världens slöaste dag mellan tvättningarna =D känns som ett världsproblem... För jag orkar knappt resa mig! Och imorgon kommer Daniel! =) wiiie!

Hoppas bror min får jobbet!! =) good luck 2 u! :)

Fredag

Har ju jobbat klart på barnehagen och där har jag träffat två sköna människor! En svensk tjej och en norsk =) Kjempetrevliga båda två =) Så vi har bestämt att vi ska ut och äta och dricka lite när vi fått våra pengar! =) Det ska bli riktigt nice!

Mickis ville dricka lite idag så få kanske bli så.. hade ju verkligen inte suttit fel! Få se vilket mood hon är på när hon kommer hem. Jag skickade ner henne SJÄLV till affären vilket hon inte alls tycker om när det är mörkt ute =D hehe. Själv sitter jag och lyssnar igenom musik jag redan lyssnat på ett x antal gånger denna månaden.. Snart hoppa in i duschen och göra sig redo för att ge sig ut =)

Ska på massa möten nästa vecka med och allt bara kör ihop sig! det liker vi ikke!! Ska träffa en som jobbar för kommunen som vill att jag ska börja jobba i barnehage sen ska jag på möte med adecco.. Asså egentligen vill jag bara skita i det och tvinga dom på hurtigruten att ge mig ett jobb där! hade varit fettnice! ska nog ta o göra det och skulle jag lyckas i det så skiter jag i allt förutom bemanningsföretagen där jag skulle kunna jobba de dagarna jag är ledig =) Det hade inte suttit fel..

Hörde av min lilla Nicke idag me =) hehe skööönt! Nu vet jag att du lever! Och så kommer Daniel på söndag och josef och Ingwill kommer nog med upp under den veckan antar jag =) Ska iväg och åka snowboard eller så blir det iväg till nått landgrejs som Ingwill berättade om.. Lät också nice! Men vill åka snowboard!!

Naj nu måste jag in i duschen innan mickis kommer hem och slå mig för att jag inte hoppat in då jag kunde följt med henne ist :D haha

Peace! ha de!

Bra start dåligt slut

Har fått lite mer jobb.. Ska jobb ai förskola tills på fredag och så jobabr jag dubbelt imorgon. Gött! Träffat en svensk tjej på jobbet. Hon jobabr me för Kellys. Så skönt o äntligen kunna snacka svenska. Men fan va man darrar på orden ibland för man vill säga endel sak på norksa så komemr man på att man inte behöver det.. Helst sjukt o jag ha bara vatt här lite mer än 1månad. Kommer komma hem o snacka SvenskNorska sen =D Sen när jag kom hem va maten klar. Mickis är en ängel med det! Så söt e hon!

Iaf sen slutar dagen inte allt för bra... Somnar efter maten i vardags rummet. Josef hade ringt o tydligen hade jag snackat med honom en stund? haha inte ett minne sen vaknar jag vid 22.30och fattar noll. Och när minnet börjar klarna så få jag lite panik! Har inte fixat mat till imorgon håret står åt alla håll och jag vet att jag måste upp vid 06.40för att ta bussen en timme senare o jobba till 4 sen 17-23.. Så nu sitter jag här och är klar med allt och naturligtvis pigg som fan. Blir irriterad på mig själv..

En bra sak dock är att securitas har ringt min bror! Sökte jobb åt honom där för ett tag sen o nu ringer dom. Hade vatt underbart om han fått jobb här! =) Naj gå in o lägga mig o kolla på Csi elelr L word nu och hoppas på att somna =)

Sovgott folks!

hahahaa

Har jobbat idag sen har jag och Mickis haft en underbar dag! hon har bjudit på kina mat, vi ha kikat i affärer osv.

Så här sa Mickis till en på sleven =D

Mellan mig o Björn på msn =D

Babbz | @ bergen säger: asså vi skulle fråga hur vi kom till kina restaurangen som låg ovanför 7eleven
Babbz | @ bergen säger: "hei! vi har ett spör på ett ting hur kommer vi upp" o jag höll på o dö av skaratt så visar det säg att han hon frågar är svensk !
Babbz | @ bergen säger: trodde jag skulle bryta ihop
brusm3 säger: hahahahhahahhahahha
brusm3 säger: hahahhahahahhaha brusm3 säger:

Konst

Innan jag berätta om konsten idag så må jag säga GRATTIS Bob!! Min lilla älskling till hund fyller 2år idag :)

Liten Bob


Varit konstutställning idag. Väldigt kul och göra något för en gångs skull! Hitta snabbt tå favoriter som verkligen var underbara! Vill så gärna ha dom! Men man kan tyvärr inte få allt här i världen.

Eller tyvärr ska jag inte säg. Då har man inget att se fram emot och spara till om man kan få allt man vill ha. Lär sig inte att ta vara på pengar osv osv...

I alla fall... Vart sjukt trött idag efter jobbet! När jag kom hem trodde jag att jag skulle lägga mig på golvet ocg gråta för att jag va så trött men kastade in mig i duschen i stället och sjöng lite i stället =D hehe.

Nu sitter jag lugnt och skönt ner bäddad i vår lilla 90 säng i vardagsrummet och kolla på "familjen annorlunda". =) Beck är ju idag med men tro jag ska lägga mig och kolla på L word. Fastnat helt i det! Finns inget som kan slita mig från det.

Till Lippa!
Idag när jag va på konstutställningen satt jag och kollade in i elden på en öppen spis och kunde inte sluta tänka på dig! Fick tårar i ögonen och försökte blunda bort dom utan att lyckas allt för bra. Kan vart för att Janicke som målat tavlora är som en äldre version av dig! Men Gud vad jag saknar dig!

Saknade även Daniel mycket igår då det va alla hjärtansdag! =0) Men jag fick iaf prata med honom! Och det va underbart.



BTW!!

Snälla tips om bra musik!! Jag är helt slut på musik typ! Vill ha något nytt, göttigt skit jag kan lägga mina tankar på och tvärtom =) HJÄLP!

16 timmar och slut!

Är helt slut idag! Igår va en tuff dag! Jobbade först på lövåsen från 7.30-15.30 vilket betyder att jag fick upp klockan 6!! sjukt tidigt! =p Sen efter det började jag jobba hos Marna vid 17.00 för hon skulle ha inflyttningsfest. Vilket Mickis hade väldigt roligt åt =D hahaaa. Iaf.. När jag sen slutade klockan 01 så kom de ingen buss förrens halv 2 så jag va som en ispinne när bussen kom. Och eftersom klockan va över 00.00 så va det nattbusse som tydligen kostar 60 jävla spänn!! Så fick tjabba med chaffisen om att jag skulle få åka med ändå annars hade jag inte kommit hem.
Han blev sur o fräste att jag fick sitta på stolen snettbakom honom. =) Så jag kom hem isf..

Och imorse trodde jag min telefon slippat ut. De ringde heeela tiden. Först Nicke som ringde och ville bo hos mig ett tag vilket han naturligtvis få =) Sen ringde Daniel och frågade hur det va. Och sist men inte minst ringde Josef och frågade hur det gick för mig =) söt e han och så snackade vi lite om Geilo o hur vi ska göra. Och Ingwill ska också med! KUL! =) FÅ jag en tjej och åka med också =) wiiie!

Och nu har jag städat här så de e fiiint diskat och haft mig. Jävligt flink är jag =D Nej nu ska jag göra något onödigt tro jag ? Ta en cider, de e ju trots allt lördag !

Ha de folk!

Och så måste jag ju trots allt hälsa alla underbara, fina, glada människor en bra alla hjärtansdag! Tänker på er som är värda att tänka på! =0) KRAM!

Kaos i trafiken

Rena rama kaoset imorse! Bussarna va sjuuukt sena över allt! så kom lite försent till jobbet fick stå ute i typ 30mins inann första bussen kom sen ytterligare 15mins för nästa =( Slutade 4 sen in till stan o köpte min jacka som jag fick av Daniel! Tack baby! :) Sen vidare till nästa jobb och slutade där lite över 23. När jag kom hem fanns det Pizza till mig :) helt underbart. Blev verkligen glad! Va helt sjukt hungrig...

Göttig dag iaf :) Jobbat mkt vilket betyder mer pengar och det är varmt välkomande! =D

började tänka på en sak som jag och Annika snöade in på heelt en gång. Kunde inte släppa tanken på ett antal timmar. Men pallar inte skriva nu. Min hjärna är uppe i vara men trots allt urfunktion. Så berättar imorgon ist tänkte jag.

Sjukt sugen på o lägga mig och kolla på L word =p Men kommer inte kunna somna till de tro jag... Drygt. Mer sugen på att ta en cider och lugna ner huvudet och nerverna.. Underbart hade det vatt. Frågan är om det är värt det imorgon bitti?
Äh va fan jag få bäl vila efter jobbet. Sjukt slappt jobb jag har på skolan så går bara på halv varv ändå. Det lär jag göra.

Visst ni att Charlie Chaplin ligger begravd i ett betongblock? nu gör ni det iaf =D

Godnatt gott folk!

Tidigt uppgång

Sonja från Blokkhaugens skole ringde idag och frågade om jag kunde hoppa in för henne imorgon då hon blivit sjuk. SJälvklart jag tar alla tider jag kan :) Tråkiga är att Anna är har och att jag missar en dag med henne men jag ska nog överleva ;p Hoppas bara hon hittar ngt att roa sig med. Sitter i sovrummet själv nu och ska lägga mig.. Är bara så ensamt =p

Brukar inte vara det men så är det söndag idag me så de e väl lite extra självömkan antar jag... Ska nog klara natten ;p

på onsdag åker Anna och Johan hem =/ Trist! Men jag har ju Mickis! Fast vem vet.. Anna kanske kommer igen? Vem vet? :D Hade vatt kul isf :)

Nej nog om allt och min självömkan. Csi dags och dregla ner kudden. Ciaoo!

Uppdatering

Har inte srivit på ett par dagar. Har ju haft och göra nu när Anna är här :) Just nu sitter jag, Anna och bror min och spelar bondespelet! det är äger! =)

I fredas sprang jag och Anna runt på stan i 7h!! :) Hade superkul! =) Jag handlade inget då jag inte hade pengar men Anna handlade lite men jag ska faktiskt till stan imorgon och köpa en jacka på rean =) ändast 199kr ! wiiihoo! :)

Och igår var vi tre på akvariet i bergen som de så fint heter.. Nice nice! helt sjukt vilka saker det finns i våra vatten alltså :) ni kan få ngt provsmak på det men bilderna är så jävla kassa då jag inte har vår riktiga kamera här utan bara en sådan lite sak. =p



Sen på kvällen drog vi till nicke en sväng o sen hem.. Och när vi kom hem så skulle Anna vaxa min ben =D hahaa
Så rätt som det är kommer Johan ut från sovrummet och säger "Kan inte jag få dra en lapp?" =D så han drog glatt bort en lapp från mitt ben!.. Jävligt fint är det här iaf nu med snö och allt ser verkligen kämpemysigt ut :)

   

Naj tillbaka till spelet o va lugn igen tjo gott folk



Anna, banana här =) haha

Heeeeej!
Jag har nu anlänt i Bergen!, eller har varit här i ca 24 timmar men ändå =)
Vädret är skit och resan hit var skit men annars är det jättebra här!
Har inte sett så mycket av Bergen än eftersom Babbe har ett hederligt jobb att anlända till =)
Men imorrn är hon ledig så då jävlar ska vi ut och shoppa!, eller jag iaf =) hahaaaa Så då blir det kanske lite mer man får se än bibblan, rema 1000 och lägenheten =)

Vet inte vad jag mer kan skriva, men har nog förstört babbes blogg efter det här inlägget ;) hahaaaa

Ha det gott, det ska jag ha det iaf! ;) Hej svej

Utkast: Jag är ...

Jag är lika uttråkad dom My just nu antar jag... SItter bara o vänta på att klockan ska rinna iväg så jag kan at mig in till stan eller byn som det heter här..

My! Jag menade med den nya killen.. Har inte så stort intresse i andra avenyn :p har aldrig sett ett ändå avsnitt så :p

Asså jag ser ju att de faktiskt är endel som läser min blogg så jag har en liten uppgift till er! :) Snälla ge tips på va jag kan göra, skriva, rita stirra på med andra ord skriva va man kan hitta på! Ett krav jag ha är att de måste va gratis =D

En annan jobbig sak är att vi typ inte ha så mkt mat.. o det är ju lite tragiskt faktiskt.. eller ja makaroner men jag menar vi har inget bröd elelr någonting.. inget annat heller o ha på mackan?

Asså jag hatar våra grannar som bor under oss! de är de mest ovänliga människor jag träffat i bergen.. Jag o mickis stå o ta en cigg ute när tjejen kommer. Vi är trevliga o hälsar men hon skiter i de. Sen bara kollar hon på oss o frågar om det är vi som flyttat in o frågar om vi kan sluta möblera om efter klockan 23.00 och sen lägger hon till "nu har jag fått de sagt"

1. ändå gången vi låtit mkt va när vi möblerade om. o de va mitt på dagen.
2. Vi har inte spelat hög musik eller klampat i golvet eller någonting! bitter liten familj där under oss som är i 25år åldern.
Och nu jävla börja dom banka i taket när jag o mickis ligger helt stilla o bror min ligger i o glo på film i sovrummet!

Jag ska aldrig bli bitter!!! Men jag ska hämnas på dom :D wiiiiie!

står allt rätt till?

Jag - fan jag tycker rinte om att inte ha något att göra för då vill jag bara röka eller tugga på något..
Mickis - aah jag vet!! Ska vi ta en cigg da?


Snö

Inte sagt det innan o trodde inte jag skulle göra det men FAAAAAN VA JAG HATAR SNÖ JUST NU!!! Det ha snöa konstant heeela dagen idag bara för att jag har varit tvungen o springa över hela minde fram o tillbaka.. Nu är jag äntligen hemma och jag är inte alls sugen på att gå ut igen. Men jag måste för att Anna kommer idag vilket är hur underbart som helst men snälla sluta snöa innan dess!!

En annan sak jag också hatar just nu är skattekontoret här i Norge som fortfarande inte gett mig mitt personnummer o skattekort!! Och jag hatar posten som inte gett mig min polisattest fortfarande! var typ en vecka sen mor skickade den o den har inte kommit! Vilket betyder att jag inte kan börja jobba inom barnehage denna veckan! =(

Men en underbar sak är Mickis =) haha Hon höll på att laga mat när jag kom hem och självklart ha hon gjort till mig med :) det e underbart! :)

Nu ska jag äta :) peace!

Baaaah!

Jag e sååå jävla uttråkad! Jag döööör! hänger mig snart i vår golvlampa :p Nej så allvarligt e det inte men nästan! =) Vill att mitt nedrans papper från polsen ska komma så jag kan få börja jobba på dagarna me så det blir lite pengar o så jag slipper tänka på vad jag ska göra =) Så fan ta pappret om de inte kommer imorgon lik så mitt skattekort..

Pallar ju inte lämna in mina timelistor nu och behöva skatta 50% bara för skattekortet inte kommit.. Så ser ut så att februari också kommer bli fattigt as hell :,( Men men I mars fyller man ändå år! Wiiie! pengar, fest, när o kära! kan de bli bättre? kanske men jag e heeelt nöjd med det asså :)

Naj nu ska jag göra nått annat typ kolla på en annan fläck på väggen än den jag kollat på nu.

fridens

Uch och fy

Har vaknat o duschat men e fortfarande såå trött! ! Sovit apdåligt.. Vaknade ett antal gånger denna natten men + att klockan 8 står mickis o knacka på altandörren för att ytterdörren e låst så då vaknade jag igen o fick stiga upp o öppna..

Nu ska jag strax gå bort tilld den gamla lägenheten o se om min post ha kommit vilket den bodre ha gjort sen ska jag ta bussen till jobbet. Är helt tom huvudet för jag sovit dåligt så detta blir ett helt tråkigt B inlägg så inte alls e värt att läsa förutom för mig :p

Hoppas iaf att Lippa hade en underbar dag igår! :)

shuu

Polacken i sovrummet

har nu försvunnit.. lämnade oss vid 7 tiden imorse :p så nu ska vi snart börja möblera här inne så vi alla få plats =) Och på onsdag kommer Anna! wiiie! Längtar! ska bli skitkul! :)

En annan sak... JAG SAKNAR MINA DREADS! Vill ha tillbaka dom nu! =,( Jag vill inte ha kort hår just nu! JAg vill ha låååångt så jag kan få tillbaka mina underbara dreads... Drömde till och med om dom inatt =D helt galet men sant.

Va ska jag ta mig till med mitt korta tråkiga hår?!?!



Hur fint är det inte?! varför klippte jag dom?.. =(

RSS 2.0