27/4 - 2:a dagen på nordlys

Shiit jag ær slut i min kropp! Men dagen har gått fint. Ska gå och lægga mig en stund nu tills jag børjar igen..

Inte alls mycket jag har att gøra under de 3 h jag ska jobba ikvæll men får væl putsa lite hær o lite dær =p hehe Men imorgon blir førsta dagen jag går sælv. Så idag har de mest varit upplærning. 1dag ! jaja de ska nog gå fint. Jag får væl fråga någon annars :)
Jag har førresten skrivit kontrakt idag! till 12/8 Men mycket møjligt de blir førlængt då båten nog ligger i året ut! det hade varit såå underbart!

Nej sængen ropar! Godnatt!

25/4 nervös

Jag har varit lite smått nervös hela dagen idag för dagen imorgon men det hör väl till? eller? Fast nu börjar nervositeten gå över till förväntan och längtan i stället. Känns bra men jag kan inte somna..
hehe kolackan är förvisso bara 22 men jag har inget bättre för mig än att somna och hellre gå upp tidigt och duscha och checka de sista sakerna innan jag drar.

Jag la mig och kollade på honey nyss för att somna men jag gillar nog den filmen lite för mycket för att kunna somna till den. Trots att jag har sett den säkert minst 60 gånger! =D 

Det som är lite tråkigt är att det är helg nu och alla är ute och festar eller iväg på andra håll så jag har ju ingen och prata med som kan ge lite sällskap =/ Baby och C/o är på fest, Bror är i Sthlm, Lippa har Bella etc etc. Jag gillar inte det med mig.. Att man gärna alltid vill ha någon i närheten för att inte känna mig ensam. Inte så att jag alltid måste ha det. men så nu när jag är här. Så känns det mycket bättre bara jag vet att t.ex bror sitter vid datorn för så kan jag prata med honom om det är så.
Förklarade kanske lite skruvat men tro ni förstå vad jag menar..

Idag har det förresten varit kanon väder här, vilket gör att alla Bergenbor ger sig ut. Så det har varit modevisning på lilla torget =) kollade lite på de sen tog jag flöibanan på till flöifjellet. Strosade omkring där uppe i min egna lilla värld med kameran =) Tyvärr kan jag inte lägga upp några bilder då kameran muppar sig lite eftersom jag inte har Vista på denna. Men lägger upp lite sen.

Nej nu ska jag leta upp något annat att kolla på eller läsa lite kanske.. hoppas jag somnar så morgondagen kommer lite snabbare :)

Kraaam på er alla! Ses i mitten av Maj!



Satans listerine!

Skulle öppna Listerine flaskan efter jag borstat tänderna.. ALDRIG mer ska jag öppna en sådan oöppen flaska! De jvla plastbitarna som sitter vid korken for rätt in i mitt pekfinger. Såg inte värre ut än ett blodprov i fingret. Men det blev fan djupare och blodet bara sprutade ut! Jävligt irriterande!

Jag som ska ut och bestiga berg! Jaja nu ska jag klä på mig sen är det dax att bestiga berg, fota och äta frukost däruppe =)



X2000

Sitter på x2000 nu och har precis åkt förbi Falkenberg.. så har ca 40-50minuter till med nät på min resa.. =p
Faaaan va tiden gick fort hemma! Dagarna bara försvann och hann knappt någonting.. kändes det som i alla fall... Fick precis ett telefon samtal från Zacharias Bryggen i Bergen och frågade om mjag ville komma på intervju imorgon för sommar jobb som bartender.. Hade ju vatt fettnice verkligen.. För jag vet ju inte hur det går med hurtigruten..

Och hemma är det ju värdelöst =p haha Men det är det! I alla fall med jobb. De har ju t.o.m dragit ner på sommarjobb inom kommunen! Bara de säger ju endel.. Har fått erbjudande på Cafe Opera med men de e ju kört för de behövde mig så fort som möjligt och de går ju inte...

Iaf Festen i Lördags blev lyckad! men svårt att hinna med alla när de blir mycke folk men sjukt kul att Madde kom! =) Jag ringer dig när jag kommer hem nästa gång så får vi hitta på något! + att jag kan kolla in valparna =)

Från snö till jordgubbar! Jag gillar och åka tåg på ett sätt men på ett sätt hatar jag det! jag får en strssande känsla i kroppen.. Vill egentligen inte packa upp datorn för jag blir nervös att jag inte ska hinnna packa ner den igen innan jag ska av och så vidare.. Så får en stress känsla.. De gillar vi inte! Men nu ska jag se om jag hittar något att roa mig med tills jag ska hoppa av. =)

Kärlek till alla sköna människor!

Sjukt nice

Är hemma igen, det känns sjukt bra! Torsdagen var underbar! Drog till Loch ness med tjejerna och drack lite och hade de väldans trevligt! Synd att inte alla kunde.. men alla kan ju aldrig samtidigt.. iaf inte när man är endel =) Men dom som inte var där kommer ju ikväll.
Grillfest här idag. kommer me bli sjukt nice! I love this! Sommar, grilla, dricka, njuta, umgås, skoja, mysa, härja, rocka, sjunga osv. så underbart!

Madde kommer med idag! wooohoo! =D Fan va kul! inte länge kvar =p bara 3h typ =p hehe.

Sen ska jag försöka hinna upp till Växjö en sväng och träffa richard och Charlotte =) Ta väl en sväng där uppe med kanske om jag ändå är i krokarna.. få se.. Just nu är det bara bra! Förutom att Bob såg till att jag fick uppskapat knä och att halsen min cpar.

Men nu ska jag ut och fixa lite, duscha, skrubba och raka.. ordna maten, gå med Bob. Sen är det kalas!

Allt känns bra!

Allting känns verkligen bra just nu! Precis som för Madde ;) hehe.
Kursen idag, lite långtråkig men klarade den galant ! Privat samtal med kaptenen på båten.. Han var super trevlig och gav mig nummer och grejer till läkaren så jag kan få intyg. Dom betalar och inte jag =) Var det problem skulle jag hälsa att de kunde ringa till honom personligen! haha Stört skön!

Ska hem imorgon! träffa tjejerna på Lochen. Komiker-kväll med lippa i Kkrona, grillfest, mys, Och självklart att jag ska träffa Madde <3 ! undra egentligen varför man slutar umgås med vissa människor fast man har roligt och tris tillsammans?..

Betyder alltså att jag är hemma över rockis även om jag ska ut på hurtigruten igen! vilket är helt underbart för det vill jag verkligen inte missa! Eller ja.. Kan hända jag missar lite på lördagen men vafan! =) när jag är hemma jag jag göra vad jag vill, åka var jag vill osv =) Får jävligt nice betalt med fick jag vet idag =) känns underbart för då är verkligen sommaren räddad =)

Men jobbig dag imorgon.. Har inte lyckats somna ännu fast jag legat och läst sjukt länge.. Och ska upp vid halv 6! BLÄÄ.. men det få gå..

Passar också på att säga grattis till Totto o tess nya lilla stuga de fick! =) Nu väntar jag bara på mina bilder!!! =p

Godnatt folks!

Pic

Lite bilder från olika tillfällen :)

Innan utgång Till T.G.I fridays :)

mickis fixat mitt hår innan utgång 

3pers fest hos oss =)

          3 pers fest hos oss =)         

          

     





Va är det som sker?

Fan va trött jag blir! Va är det som händer med människor runt en? Blir så jävla less på vissa.. blir samtidigt inte förvånad då det inte är första gången det händer.. Men hur kan man? Jag har inte fattat det?  Kan en normal människa verkligen bli så paranoid så man misstolkar allt som händer runt omkring?

Kan man bli det bara att inte ha kontroll varje sekund? Men det finns ju ingen människa som har 100% koll över sitt liv.. Eller att man inte har kontroll över någon annans liv?.. Jag vet inte men det är sjukt iaf..

På ett sätt är jag glad att jag inte va hemma då. Men på ett sätt skulle jag gärna varit där och sett till att han hade haft sådan ångest så han inte hade gått utanför dörren på flera veckor! Sur blir jag..

Jaja jag är glad över att jag iaf har lite bättre självkontroll och jag är jävligt glad att jag kommit dit jag är just nu. trivs som fan med allt. förutom vissa dagar då jag bara vill hem och träffa de som står mig närmast och som jag bara behöver kolla på och de förstå precis hur jag menar... Annars är jag jävligt glad att jag tagit mig hit där jag är på mestadels egen hand.

Ser fram emot till den 26e då jag hoppar på hurtigruten.. Det jag velat gör redan när jag och Anna snackade om vad vi skulle göra. Har haft drömmen en tid och nu ska jag äntligen få göra det! jävligt nervös kommer jag vara men vet att det kommer gå jävligt bra!

Skänker en tanke till lippa då jag sitter och lyssnar på AP! Vi måste åka och se dom i sommar babe!! =D





Allting på en gång! =)

Men fortfarande lika glad! =) hehe.. Efter det underbara telefonsamtalet från hurtigruten så jag jag överlycklig och är egentligen fortfarande men får inte tag på Falck Nutec där jag ska ta kursen.. Så få ringa tidigt på tisdag.. Men sen efter ett par timamr så ringer dom jävla från Cafe Opera och vill verkligen träffa mig.. Så skulle ringa henne näst nästa vecka.. Få ju säg som det är att jag ska ut ett tag men hör om jag fortfarande är intressant eller så få dom helt enkelt välja någon annan..

Har ju alltid velat jobba i bar men hurtigruten äger ju! Finns inget som jag skulle välja bort de för.. Inte nu iaf =D Typiskt att allt ska komma på en gång bara =p hehe.

Blir lite fest idag för att fira! M står i duschen och sen kommer även Fredrik när han har slutat jobbet.. Sitter här först sen blir det utgång =) Helt fantastiskt underbart =D

Ha det underbart alla sköna människor!

Ja jag ska lägga ut mer bilder men min externa hårddisk har rasat så få bli endel foton idag som jag kan slänga upp =)

Så jävla genomlyckig!

Josef och Björn har alltid så rätt! =) hehe. Det är ändå dom som peppat mig hela tiden när jag sagt hur det är och sagt "fortsätt kämpa så kommer du lyckas". Inte bara "det ordna sig", du kommer snart hem.. Självklart har alla varit underbara som ändå stöttat mig och funnits för mig psykist sätt =)
Men jag behöver mer höra att en dag kommer det.. Inte att jag snart kommer hem.. Jag är ju trots allt här för att försöka komma dit jag vill..

Och Nu kommer den stora glädjenyheten för mig! Jag hoppar på hurtigruten den 26/4! Jag är så jävla superglad så det finns inte!! Kroppen bara skakar och jag har tårar i ögonen.. Känns lite mesigt men jag är verkligen så glad att jag lyckats!

Det som är SÅ tråkigt är att jag inte kan komma hem och träffa Dea och Annika so mjag ite träffat på så jävla länge! =,( Självklart vill jag träffa mina andra vänner också men de träffade jag hemma sist men dessa två underbara människor är det verkligen LÄNGESEN jag träffade.. Men jag hoppas ni förstå mig! Men jag looovar att jag kommer och hälsa på er ist! För ni betyder väldigt mycket!

Så nu har jag avbokat min kurs långt ner åt helvete och går kursen den 15/4. Kan fortfarande komma hem den 16/4 om någon hjälper mig med mellanskillnaden på min biljett =) för jag har inte 2000kr! =(

Och Daniel jag saknar dig med! och de e tradigt att jag ite kommer hem.. Men vet att du förstå.. =) <3

Men jag är jävligt glad för min skull!! =D

Jag älskar er!

5/4 Snurrar i huvudet..

Varför ska det vara så svårt och kunna bestämma sig vad man vill göra med sitt liv? finns massor med saker som jag vill göra! både med upplevelser och med jobb.. Finns verkligen så många jobb jag skulle vilja ha men som aldrig blir av bara för du inte kan bestämma sig! Hatar det!

Och detta med pluggandet.. Jag är verkligen inte sugen på att sätta mig bakom en skolbänk igen.. eller ja inte nu iaf.. dans skolan i stockholm hade varit superkul, socinom utbildningen så jag kan jobba ganska brett och jobba som kriminalvådare.. Men det är ju det normala drömmarna.. Som jag och lippa sa det ultimata drömmen är att bo på storgård och hjälpa och ta hand om djur..

men vid sidan av detta är alla andra drömmar som att resa runt, jobba utomlands, plugga spanska i sydamerika osv..
Behöver inte alltid vara utomland men att bo på olika stälen i sverige och jobba lite här o var och prova på saker! Vill inte bli fast i Karlshamn och bo där hela mitt liv.. inte så att jag aldrig skulle kunna bo där igen men isf efter jag har provat på allt och känner mig nöjd då kan jag återvända dit och ändå uppskatta det för var det är men nu är man bara så jävla less på det.. Händer ju inte mycket där.. Varje gång man kommer hem är det som att man aldrig har varit iväg..

Och Lippa! Jag saknar dig såå mycket så du anar inte! hade gjort allt för att du skulle kunna vara här! <3

"man vill ha sin bit av kakan men man vill äta den med" så lippa citerade..



ute och vandrat

Jag har varit duktig idag! =) Gick in till byn vid lite över 12. Gick ner till bryggen och fotade lite =) Traskade runt på stan en stund. gick bort till bibblan för att låna en dator där jag kunde skriva ut lite stuff. Men fick inte boka utan han sa till mig att "där står 5 datorer och det är bara att ta en när den är ledig" men då står det 10pers och väntar.. så NEJ! gick en runda till på någon timme men lika mycke folk då!  så blev inget..

Vid 16 ringde jag josef och mötte honom satt och snackade medan vi väntade på Ingwill. Gick och satte oss på favoritstället loge haven och satt och snackade om allt mellan himmel och jord... sen va jag så trött så jag åkte hem..

Och nu har jag suttit här och snackat med bror ett bra tag =) Skulle till asköy ikväll egentligen men kom inte hem och när han väl hade ordnat skjus hem så hade vår buss redan gått.. =( SÅ nu blir det hemma kväll =p

Madde! om du ordna rökt lamm (om det nu var det) så ta med dig lite till festen! =D <3





 

Godmorgon!

Pigg och glad och solen skiner =) Men morgonen först började ansträngande.. då M ringde och bad mig kolla upp nummer och grejer då hennes buss inte kommit och hon skulle bli försenad..
La mig ner i sängen igen och fick känslan av att jag inte skulle kunna somna om igen.. Men efter 5min va man inne i drömarnas värld igen..

Nu är man uppe och har käkat frulle och kastat in tvätt innan jag ska gå in till stan för att skriva ut lite papper och stuff..
Efter det står det fika på schemat men Josef och Ingwill.. Vet ej om det blir Helga och c/o med men de hade alltid varit trevligt..

Har börjat Snacka lite lätt Med en gammal vän som man inte umgåts med på väldigt länge! super kul =)
Men innan vi säger hejdå måste jag ju bara säga

GRATTIS LINN!!!

Nej kläder och packa ner kameran sen bege sig in mot staden =)






det du gör, ha jag redan gjort

och det du säger har jag redan sagt!.. tonårstankar =) Sjukt längesen man hörde den låten...

Kom på o tänka på den efter att jag hörde en unge skrek "sluta skrika!"  =) Vissa kanske inte ha hört låten men spelar ingenroll.. Men vi i mörrum lyssnade alltid på den =p Och shiit va man får tillbaka minnen ! =) Helt underbart..

Sjukt egentligen va man kan få fram minnen från musik.. inte bara musik såklart utan ljud, dofter osv men musik är ändå såå tydligt!

Vi bara säga till alla som va me under tiden tiden att jag hade iaf en underbar tid.. Hade ni? =D

Så här kan det ser ut när man inte har något och göra när man inte vill slösa pengar =)

RSS 2.0