26/1 - Plocklager mot Båt

Tjena!

Nu är det slu på Nelsons. Fy fan va skönt och slippa det idiotistället värre jobb plats finns nog inte. Där 40+ are till chefer stöter som 20 tjejer och favorisera dom och så vidare är bara en av flera saker. Men ska inte säga Alla för det gäller inte Mattias. Men de andra.. Men nu slipper jag ju dom som tur är för imorgon bär det av till Norge igen till Hurtig :) Sjukt kul och gött!

Så ha börjat packa lite och så. :) Få väl ta o städa lite här med sen :p hehe Men ikväll blir det Loch Ness en liten sväng o träffa rob och lippet, linn carro och DEA :D

Skönt att jag få en mjukstart iaf där det bara är en tur och inte två iaf :p

Nej nu ska jag vila lite till! Men jag bjuder på en bild från onsdagen :)



21/1 - Alltting är som vanligt

Fredagen började med jobb till 12.15, Skönt med tidig fredag. Sen bar det iväg och hämta barnstol åt Sara och ner och kolla en cykel för att se om det va någpt och ha. Sen körde jag vidare till Sara för att hämta henne och Neo.
Mös lite först sen åkte vi till Bolaget för att handla åt våra älsklingar.

Bob fick också för första gången träffa Lilla Neo vilket gick väldigt bra! förutom att man får hålla lite koll på hans svans ;)

Efter mycket körade och ordnande åkte vi för att hämta Johan för att sedan plocka upp Daniel och min bror så vi kunde köra till afterworken på mingel. Lämnade Neo sen åkte vi och firade Singup och åkte hem. Efter ett par timmar va det dags och hämta älsklingarna igen. Kvällen blev ganska tidig men undart mysig :)

Nästa dag vaknade jag och va dödstrött så långa och kollade på massa skit på datorn innan jag bestämde mig för att köra upp till mor o fardär blev jag kvar hela kvällen hjälpte pappa med datorn o lite så och körde hem pizza till grabbarna här hemma kom hem vid 11 och hade mys med dom här :) Väldigt bra helg!

Nu ska jag köra till hopatäppet och gå med Linn och Bob :) Wiiiie!

Kraaaam

10/1 - Nelsons

Heeeej!

Jag lever fortfarande men är helt slut eftersom jag äntligen har ett heltidsjobb. Även om det just nu ser ut som det bara är till den 26 Feb så är det alltid något. Och för er som vill veta så är jag på Nelson Garden. Monotomt men de flesta som jobbar där är ju goa så det går =)

Så idag blev jag Sandra och Magdalena klara med våra ställ så fick vi äntligen göra lite andra saker. :)

Så efter jobbet åkte vi till mamma och åt och jag badade :) Nu är jag hemma och pratar med Sara :) sen blir de lugnt o lägga sig! :)

Godnatt!

RSS 2.0