17/12-09 - Jobbet

Sitter på jobbet nu och har middagsrast.. Hinner inte hem.. Har åkt Massor med pulka idag! :) Sen ska jag antagligen träffa Sara idag :) lääängesen sist =/ men nu så !
Sen hoppas jag att jag ska hinna bort till mormor och morfar en sväng nu när jag äntligen blivit frisk :) Och Jag hoppas hoppas HOPPAS att jag ska få min laptop innan jul! Tar en jävla tid för Acer att laga den tydligen! Grr..
Jaja back to work!

Kraaam

16/12-09 - SNÖ!

Heeej snön!

Vi har fått snö i Karlshamn! wiie :) haha. Så idag på jobbet har vi åkt pulka :) kanonkul! Men en som blev ännu gladare för att de va snö va någ Bob the dog :D Så fort jag öppnade bara sprang han ut och gjorde en jäkla massa glädjeskutt :) Så söt är han. Försökte ta kort. Men med tanke på att de e så mörkt och han springer Heeela tiden va de inte lätt för mig att få något br2a kort på honom.. Men fick några roliga bilder på honom iaf :) som ni ska få se :)

Så när Daniel kommer hem tänkte vi att vi trotsar mökret och åker någonstans där han kan få springa lite :) Sen blir de nog att kura ihop sig och mysa med varm choklad :) Det är min plan idag !

Kraaaam




15/12-09 - Födelsedag!

Grattis Mamma!

Min underbara mamma fyllde 50 idag trots att hon inte ser ut att vara mer än 40 :) men så är det :)

På jobbet idag så hade vi julfest. Med sång, fika, dans runt granen, tomte besök och julbord! :) kanon mysigt! :)
Sen när jag slutade vid ett så åkte jag hem för att ta ut Bob en sväng innan jag och älsklingen skulle till Kstad och handla lite. Köpte julklapp åt min bror sen handlade jag halsband, öronhänge och en tröja på indiska! Finns det en underbarare affär?? hm nej tro inte de.. Inte i Sverige iaf ;) eller ?

När v ikom hem va de bara att ta ut bob städa i ordning lite och börja med maten. Hade bjudit bort familjen på mat eftersom mamma fyllde år och inte skulle ha något kalas. Kyckling med sting blev de ! kanon gott! recept någon? ;) hehe
Satt o pratade en massa sen ut med Bob igen sen tänkte jag att jag ska lägga mig o kolla på något :) och självklart uppdatera lite här :)

jobbigt o skriva när man ligger ner så få skriva mer imorgon :)

Godnatta alla underbara!

Kraaaam
fred


11/12-09 - Lucia

Hej Mina vänner!

Har varit en underbar dag på jobbet idag! För er som inte vet är jag på en förskola på en avdeling med 3-5åringar. Och idag har vi haft Lucia firande med dessa barn deras syskon och föräldrar :) De var såå söta ! Många pepparkaks gubbar, några lucior, tomtar och en jättefin liten tärna :) Jag och mamma va naturligtvis med utklädda ! =) vi va peppakaksgubbar med tomteluva :)

Så vi satt och sjöng för föräldrarna sedan blev det fika med P-kakor, glögg och saft! Sen fick jag äran att slå in alla julklappar till barnen ! Och idag va det lyx fredag vilket innebär att Leck kom och vi fick thaimassage !
Underbart
Och nu har jag kommit hem.. Har bestämt mig för att denna helgen får bli en lugn helg utan alkohol! Inte bra när man varit sjuk! Och måste kunna jobba de dagarna jag har kvar. För vem vet när man kommer få ett jobb? I dagens jävla Sverige lär väl det ta en jäkla tid! =/ Finns endel jobb som hade passat mig perfekt ute men då måste du jobbat med de inna pluggat detta osv och vem fan bry sig om det? huvudsaken är väl att man är lämplig som det? eller? inte alla jobb dock men jag tro ni hänger med om vad jag menar?

Nu ska jag slöa och kolla på Band of Brothers och vänta på att baby kommer hem :)

FRED

detta måste ses :)

Detta är väldigt kul! :) Anna får hjärnsläpp och fattar inte :) måste läst inlägget innan för att fatta va de handlar om.

Anna säger:
vad är ansiktsboken?

Babbz | säger:
facebook
hahaha
Face book

Anna säger:
hahahaa
vad menas med det då? eller va?

Babbz | säger:
du kan klicka på ditt namn?
eller vad
jag skrev att du heter Anna hargevall på ansiktsboken
o folk kan klicka så kommer dom dit

Anna säger:
okej

Babbz | säger:
hänger du me? =)

Anna säger:
får förklara det när vi träffas
fattar nada   haha

Babbz | säger:
men klicka på ditt namn

Anna säger:
gjorde de
men vet inte vad ansiktsgrejsen är för något 

Babbz | säger:
haha
men facebook = anisktsboken
översätt facebook till svenska

Anna säger:
jaha okej =)

Babbz | säger:
hahahahaa
där ja

Anna säger:
hahahaaa
nu trillade poletten ner 

Babbz | säger:
hahaha =) söt är du


10/12-09 - Julmys!

Hej Snyggingar!

Har varit dålig igen på att skriva. Men har varit mycket. Morfar har varit sjuk men fått komma hem. Mycket jobb och sista veckan här har jag varit sjuk + att min DATOR helt enkelt valde att inte starta trots att den inte är mer än ett par månader gammal.. Men sötisen min fixade hårddisken och skickade iväg den igenom jobbet och sa att de va viktigt :) Tack Babe!

Idag vaknade jag av att Daniel ringde kl: 9 och sa att de kommer ett par som ska fixa värmepumpen. Happ.. då va de bara att gå upp. Bob va lite jobbig i början men sen bleb han lugn och låg och kollade på dom och morrade lite då och då när de pratade med varandra :P Tönt är han ;)

Sen satte jag igång julmusik och kläddegranen :) (Bild kommer) Sen har jag suttit och spelat Robinssonspelet med Anna ! heter Anna Hargevall på Anisktsboken :D Bob har förövigt varit lugn men där emot lillfisen Maija fick jag schasa bort från smällkaramellerna i granen :) hehe. Tro jag ska ta o välja ut lite bilder och framkalla + att jag ev ska ta an projektet och skriva ut lite mer bilder till vår fotovägg :)

Ska tigga lite bilder från Anna nu innan hon vet något ;o) sorry hjärtat i efterhand!


Underbar God Jul!

Ps. Vi har bestställt tomte rock till Bob Ds.


2/12-09 - Jävla skit!

Åhh! Min laptop har nu gått sönder! Vilket jävla skit! funkade i förgår kväll och nu stratar den inte! sjukt irriterande. så nu har daniel skickat fel anmälan så idag ska jag koppla in disken och ta de jag ska ha kvar sen blir det till och skicka iväg den !
Nej nu är det dags att köra till jobbet! :) kram på er! och ha en kanon dag!

RSS 2.0