Back in Karlshamn

Nu har flyttlasset anlänt till Långasjön igen. Flyttat hem till Sverige igen men jobbar självklart kvar i Norge =)
Mor och Far hämtade mig på flygplatsen i Bergen. Åkte till lägenheten och packade ner allt. Va en jävla massa man hade där =p hehe. Husbilen blev lite överlastad men det gick bra ändå... Åkte till Eidfjorde sov där en natt och sen till Smögen, en natt där och sen anlände vi i Karlshamn runt 20.45 i går kväll.

Gjorde mig i ordning och drog till Robin där Daniel och c/o var =D saknat dig! Fick inte tag på Lippa men i Mary så drog till Harrys och letade efter Lippa. Träffade henne och hade underbart! Träffade många underbara människor ute som jag inte sett på väldigt länge så som Annika, Nathalia, Markus, Julle mm. Träffade ju självklart Bror med =) Underbart!

Blev en rolig, skrattfylld, förvånande, mysig och helt underbar kväll =D Tack för det! =)

Nu blir det stan och träffa lite folk och gå med Bob the dog :)

Och självklart hämta kameran hos Robin så jag kan slänga upp lite bilder från Norge =D

sjuttonde maj!

Idag har det firats 17e maj hær på båten och alla har varit på kanon humør efter att Norge också vann eurovision =) Tuva var helt vild hær igår under pøængutdelningen =D haha Underbar mænniska ! Blev æven lite smått mobbad før att sverige va så jævla kassa men de får man ta. De flesta tyckte ændå att de va okej med tanke på att jag læmnat Sverige før Norge =D

Har legat i hamn i trondheim idag fram till 1 så att passagerana kunde gå i tåg och allt va man gøra hær.. Har varit massa andra folk hær med i sina folkdrækter och ætit svindyr mat =p

Och snart ska jag gå av!! =D wiiiie! Ær i Bergen imorgon sen ær det bara en jobb dag sen går jag av på morgonen i Trondheim den 20e och tar flyget till bergen =) fan va skønt det ska bli!! =D længtar nu =) Sen går jag på den 9e igen. Så hinner iallafall se balen hemma. Men missar ju sjælva studenten vilket suger så jævla mycket!
Men ska snacka med Anton imorgon nær han kommer på och se om de går och løsa. men men Annars få jag væl leva med det =(

Nej nu ska jag søka upp något och æta sen blir de grillning på deck igen. fast deras kotletter hær består ju endast av senor! BLÆ!

Grtulera på dagen alla normænn! =)

13/5 Trøtter

Jag ær trøtt idag. Somnade sent igår och sen upp vid 07.30. Lene hoppade a idag =/ Men fick en fin lite ønskelista av henne på saker som hon ville att jag skulle fixa i Sverige.


Løsgodis
Choklad
Hæmta 3 vænner från Stockholm
Lægenhet och jobb i Stockholm

Hehe fiiin =) Så nu ær det "bara" jag, elisabeth och tuva kvar hær.. Ja och Ivar såklart =) Vi som træffas mest men sjælvklart ær det en massa andra trevliga mænniskor hær :) Så ikvæll ska jag och några till stælla upp på modevisning før klæderna de sæljer hær =p
Sen efter det ær det grillning før oss i Crew på dekk 8 =D Gott ska de bli =)

Nej nu blir det och ta det lugnt en liten stund så man orkar med allt =p

Peace

15dagar och 9 kvar

Nu har jag varit på M/S Nordlys i 15 dagar och har gjort lite av varje.. Har ju hand om dagstædet øver hela båten i vanliga fall men har nu också fått hoppa in hær nere i messa dær alla som jobbar befinner sig.. Har då hand om middagen och plockar fram och fixa.
Tove har också plockat upp mig i "stachen " så att jag ska læra mig de så jag kan hoppa in dær nær det behøvs eller om hon blir sjuk etc.

Men allt kænns iaf jævligt bra hær =) Har træffat enhel del trevligt folk. Det tråkiga ær att hela mitt gbg gæng har motsvarande turnus som jag. Men vi ska fixa det så fort vår kæra Anton (stuert) hoppar på i Bergen :) Men jag har ju alltid Lene, tuva, elisabeth, Ivar m.m hær så jag klara ju mig :) hehe.

Lene ær hon jag delar lugar med :) super søt tjej som jag har mkt gemensamt med. Så idag nær vi var i tromsø så traskade vi bort till centret och køpte glass och koste oss :) Haha hon ær så søt! hon ska in i varenda hælsokost affær och kolla. (hon ær utb hudpleier. Så skulle jag køpa en handkræm før mina hænder håller på og gå sønder. Så springer hon omkring i hela affæren før att hitta den som ær bæst utan massa tillsætta æmenen som inte ær bra men som ændå inte "kostar før mkt før en svenk" haha :)

"min" frøydis som jag fick till dagstædet som hjælp (eftersom vi inte har ngn nattvask længre" kom och råbankade på dørren igår kvæll. Så nær jag slængde på mig ett par byxor och øppnar så står honm dær med kameran och frågar om jag vill følja med ut på deck o fota før vi var i Trollfjorden :)

Nej nu ska jag ta en sista cigg før dagen och sen min på lugaren och hoppas på att somna tidigt! Saknar er dær hemma en smula men trivs som fisken hær :)

Kaaaaam!

RSS 2.0