25/1 - Jävla spel!

ÅÅHH! Jag fundera seriöst på att bränna upp CoD för Daniel! Ska vi göra detta? Vill du spela detta med mig ? O det är fan 80% av svaren är nej jag ska spela eller vaddå? bara du och jag ? Måste man ALLTID bjuda hem folk för att kunna spela något eller liknande? så nu ska jag skita i detta o inte komma med fler ideer vad vi kan förgylla vår vardag med så får vi se hur länge det funkar för nu pallar jag inte komma på o fråga mer...


Men förutom det har dagen varit bra, Fikat lite snabbt med Lippa och Linn :) myys och Bob med ! han fick följa med :) så nu får det blir lite spel med Anna o senare ikväll får det bli Tv tro jag :)

sitter i telekö hos Telenor o svara dom inyte snart så flippar jag UT!!! AARHH!!

Hoppas eran dag är bättre än min i alla fall!

Kraaaam på er!

Bilder

Lite av sakerna jag köpte i Göteborg






Bilder från när vi firade Anna :)




22/1 - Hemma igen!

Tjosan!

Nu är jag hemma från Göteborg igen! Kunde varit mycket roligare där om det inte hade varit att jag blev sjuk direkt vi kom upp! Feber och superförkyld.. Men med några ibumetin kom vi ialla fall iväg och så Snabba cash. Bra film men den levde inte upp till mina förväntningar. Värd och se men ingen överdriven höjdare =/
På kvällen hittade vi ett italiensk ställe där vi åt. Kanonmat! Riktigt gott verkligen!

På onsdagen kom vi ut en runda på stan för att shoppa lite. Lite från The body shop, Indiskan, Monki m.m :) Underbara affärer! :) Sen blev det bara slapp på rummet + en runda ner till restaurangen för att äta.

Påvägen hem igår stannade vi först till på Gekås i Ullared och handlade lite saker vi behövde. Ska förhoppningsvis snart tapetsera om i köket så blev ju till att köpa lite saker som skulle passa där och en liten present till Sara, Film till Anna och lite så =)

Stannade också till i Alvesta för att hälsa på Blom och Lina :) Träffade också på Erik :) Blom packade väskan och följde med oss hem. Så han och bror har suttit ute i vardagsrummet och spelat WoW :p

Men nu ligger dom och sover och Daniel är på jobbet och jag vet inte va jag ska hitta på.. Ska nog snacka lite med Ante och se om han har lust och hjälpa oss med tapetseringen.. Jag vågar INTE fixa sånt själv :D

Sen ska jag nog kolla på den nya Wallander filmen, Dödsängeln :)

Ta hand om er!
och hoppas att jag bli frisk så jag kan träffa alla underbara! ;)



18/1-10 - Måndagstråk

Tjoo!

Helgen har varit underbar! I Fredas var vi ett litet gäng så stack o bowlade! :) Sen åkte jag, Anna, Lon och Daniel hem till mig och spelade super mario på Wii. Daniel hade aldrig spelat det så :)

Sen på lördagen blev det fest hos Anna eftersom hon fyller år idag! GRATTIS!!!!! :D  Kanon kul! med tanke på att det tjejer som inte brukar vara med :) inte bara därför naturligtvis men ni fattar :p
åkte hem till mig och Daniel en sväng för att sjunga singstarsen blev det utgång på Mingel :)

Den första vi träffade där va bobbitts bror :) haha och Annas gamla jobbakompis :) Tack för en underbar helg tjejer! ( och ni tre killar) ;)

Idag har jag varit i Långasjön och gått med Bob :) Mys! Massa snö! Sen nu håller jag på och städar.. Lite mindre kul men de måste ju göras =/

Ta hand om er!



16/1-10 - Bowling!

Sen sist har det inte hänt mycket.. Eller joo.. Har fikat med Sofie vilket va lika trevligt som vanligt! Längesen man såg henne sist men hoppas hon hänger på imorgon till Anna :)

Idag satte jag in Pstav sen fick man dra vidare till jobbet och slita! För att sen dra till Terassen med Anna Hanna Eirin och bobbitt! Svingott! sen mötte vi upp Daniel o lon utanför bowlingen! gick skit där rent ut sagt :p haha.. men men någon gång ska väl någon annan vinna :) Vid 22 tiden drog Jag Anna Lon och Daniel hem till mig där vi spelade super mario på Wii eftersom Daniel inte provat det och det är ett MÅSTE! Svinkul verkligen!

Iaf sen är Lon snäll och kör o hämta min fulla man så han kommer hem. Han lägger sig i sängen medans jag tittar på Tomtemaskinen sen resar han sig och går ut i köket och toan men tiden går o han kommer inte så tänker att jhag måste se va fan han håller på med.. Och detta var vad han gjorde =D















13/1-10 - Weehoo!

Hej alla!

Hoppas ni hade ett underbart nyår och allt det där :p och att ni är klara med allt festande varje dag ;) Och att det bara bli iaf 2 ggr per vecka... Det otroliga har hänt! Jag har fått tillbaka min dator! weehoo! haha. Den va grymt efterlängtad! :) Nu sitter jag hemma efter att ha ätit mat med gubben min. Har också jobbat idag ! jobbar till fredag. Sen hoppas jag att de blir lite i början på nästa vecka med :)

Måste passa på att säga
GRATTIS KIM OCH DANIEL TILL ER LILLA POJK!

Ska bli kul och träffa dom sen :) Och Stackars Sara är sjuk =/ Jag vill ju träffa dig! Känns som jag har överdrivet mycket fritid så...

Annars händer inte allt för mycket.. Hoppas min bror kommer ner så jag kan slå honom i Yatzy :p
På fredag kommer Anna hem! då blir det bowling! Och på lördagen så kommer Ida, Jonna, Jessika och Vendela och då blir det fest för att fira Anna som fyller 21 på Måndag! =) Grattis Älskling! :)

Jag har sökt jobb idag! Det är alltid nått :p hehe. Annars hoppas jag att jag hittar något mer heltid snart för detta suger! :)

Nytt år !

Sorry guys! Jag suger på att uppdatera ibland.. Särskilt nu under juletider osv... Vatt mycket med kära vänner som kommit hem under julen som bor längre iväg och hos familj och släkt.. Men nu är det verkligen dags!

Julafton
Firade vi hemma hos min mormor och morfar. morfar va så söt! Han har ju varit dålig osv ni som har läst och tappat mycket vikt så mormor hade köpt nya kläder till honom och allt så han va så fin! Väldigt trevligtvar det! Va nere hos älsklingen och hans familj en sväng med :) Sen blev det hemfärd och mysa lite med vänner..

Nyårsafton
Firades hemma hos oss med vänner. Kände för att vara hemma då vi skulle slippa greja och lämna bort vår lilla guldklimp till hund. Däremot fick lillfisen var hos mormor och morfar :) Men måste skriva TACK till alla som va här ! Hade en riktig trevligt nyår :)

Idag vaknade jag vid 10 tiden och kollade på lite skit sen tänkte jag att jag vilar en stund till.. Vaknade klockan 14! fick lite panik eftersom jag skulle till arbetsförmedlingen.. Men jag hann! :D Sen va jag med Mamma på jysk! Sen åkte jag med mina andra katt Ronja till mormor o morfar så hon går ner lite i vikt. Hon äter ju den lilla kattens mat så hon sväller ju så enormt på det. Så nu få det vara nog! :) hehe

Min bästis har nu åkt hem till kalmar igen.. Dumma henne! :P hehe Nää men hade varit kul och ha henne här ett par dagar till tycker jag.. :) Men jag kommer ju till Kalmar i höst när jag börjar plugga :)

Men det Största nyheten jag har är att Sara äntligen har fått sin lilla bebis! blev en liten NEO! Grattis igen hjärtat!

Nu kommer snart Annika och hälsa på och jag ska lära henne spela svenskt Yatzy :p de hade bara tyskt hemma och det va ju helknasigt! Men tyskar är ju tyskar ;) hehe. Plus att jag ahr börjat kolla upp lite resor till Usa med nu så jag kan få komma iväg och träffa mina kära släktingar :)

Ta hand om er nu mina underbara vänner där ute!

RSS 2.0