26/11-09 - Fin mat

tjenixen!

Hoppas allt står bra till med er! Själv börjar jag bli lite rädd för att Daniel ev. har smittat mig. Han har varit hemma sen i måndags med feber och skit. Nu har visserligen feberna försvunnit och allt men jag kan inte bli sjuk nu! Jag kanske bara har jobb fram till julen och då kan man inte bli sjuk och förlora massa pengar =/

Jaja massa gnäll med visserligen. Man lyssnar på mycket gnäll ibland på jobbet (förskola) men mycket mycket mys och trevligheter också naturligtvis :) hehe jaja, vad har jag haft för mig da? Jo i söndags va jag i ullared och handlade lite grann. Men den bästa saken jag kom där ifrån med var boxen med Sex and the city :o)

Sen har det mest varit jobb. Hjälpa Sara och handla lite då hon är tjock o rund nu. Varit och ätit hos Linn. Träffat mor och far osv. Men idag ska jag, Daniel, Sofie och Andreas ut och äta. (Ev. Loodisen också ;) )

Ska försöka lägga upp lite mer bilder med men ibland är man bara SÅ lat av sig :)

Jooo Jag måste ju berätta en underbar sak att imorgon är det Ladys Night på Mingel i Karlshamn :) Där de ordna massa göttiga saker för oss tjejer så kom! :) Jag och girlsen ska iaf dit och hade de skitkul :)
Hoppas vi ses där inne :)






Peace

21/11-09 - Lan

Hej kära vänner :)

Hela mitt varddagsrum har förvandlats till ett hak för svettiga killar framför datorer :p Fast de är ju mina killar så ;) hehe. De spelar jag bloggar och lilla Maija ligger helt utslagen i soffan. hon hälsade riktigt på alla som kom hit med sina datorer hoppade upp på bordet och skrek lite sen gick hon från knä till knä för att hälsa! Hon är helt fantstisk :)

Ikväll ska jag och några tjejer dra på bio. Nämligen NEW MOON! :) haha vissa hatar mig för det och andra älskar mig för det :p jag gillar filmen och böckerna iaf and thats life =)

Ska självklart skriva ett stooort grattis till Hanna som fyllde 20 igår =) Va där och åt o drack igår. Mycket trevligt! Sen gick vi till compa där det typ va 20 pers. Anna o hanna drog till Harrys medans jag drog till Mingel och träffade Lippa, Magda, Mary, Totto, Robert mm :D Asgött! :)

Nej de får bli ett avsnitt men 2 1/2 men medans jag väntar på att Anna ska komma tillbaka :)

Puss och kram mina vänner!
Ta hand om varnadra så blir världen så mycket bättre!

19/11-09 - Torsdag

SHOOO!

Slutade jobbet för ca 30min sen. Jag älskar dessa ungar! :) För er som inte vet är jag på en förskola på en avdelning med 3-5åringar som är envisa, tjabbiga, högljudna och alldeles alldeles UNDERBARA! :)

Så idag fick jag ett jättefint halsband av en liten tjej på 3år :) Jag vet inte om de bara är jag men jag kan tycka det ser bra ut med en enfärgad tröja och sen halsband av ett litet barn :)Iaf så hon tvingade mig att göra ett armband med till mig själv så att jag skulle matcha halsbandet :D haha. Ni får bild på det senare för NU ska jag iväg till farmor och farfar och äta middag :)

Och hinner jag ska jag bort till studion en sväng med totto och städa upp lite där :)

Fred

18/11-09 - Förlåt! :)

Hej snyggingar!

Sorry! nu har jag haft ett sådant långt uppehåll igen med att skriva men det har varit så sjukt myvket nu dessa dagarna med jobb, en opererad morfar och en bortgång så mina tankar har varit på andra håll..

Men nu tänkte jag att de va dags efter att jag fått lite påtryckningar :p

Livet flyter på ganska så vanliga förutom att jag faktiskt jobbar heltid nu och inte gå och dräller här hemma :) har ockå inskaffat mig en liten kompis till Ronja efter att Nea dog.. Va jätteorolig i början för de vekade som Ronja hatade stackars Maja men nu är de bundisar! Är som om Ronja blivit unge igen. De far fram och tillbaka dag som natt här :) Helt underbart vill säga! :)

Va i *Stckholm i helgen förresten! mycket trevligt men blev inte som jag tänkt mig. Eftersom jag jobbar kunde jag inte åka upp tidigare och göra om mina dreads så de fick vänta.. Fundera på att köra upp nu snart en helg med en kompis och Bob bo på hotell och mysa, shoppa och bara njuta.. låter som en bra ide kanske?

Och denna helgen som kommer blir de födelsedagsfest för Hanna som fyller 20 :) sen blir de bio på lördag - New moon. Vet inte hur de ska ha gjort den filmen med tanke på boken.. men men de återstå och se :)
Men nu blir de o kolla på ett avsnitt 2 1/2 men =D och sen sova innan jag ska upp 6.15 imorgon.

Godnatt mina vänner!
Kärlek


4/11-09 - Regnigt

Detta inlägget blir kort. Regnig skitdag. Men har varit inne i stan med Bobban och gått med Sara och Dino sen blev det mat hos svärföräldrarna ;)


Sen vill jag bara lägga ut dessa bilder på söta Nea som blev påkörd i måndas =(






Kärlek






November!

Tiden går så fort! FÖR fort känns de som. Det är redan November.. En månad kvar till December och sen efter att december är slut är det 2010 ! Shiiit och vid det laget har Sara fått sin lilla älskling :)
Och jag är fortfarande livsnjutar som fyller mina helger med vänner, pojkvän, familj, alkohol och fika. Dagarna bara rullar förbi utan att man gör ett skit..
Eller ja idag har jag ju faktiskt jobbat hela 5 timmar! :D hör o häpnad ;)

Men resten av dagen har varit seeeg! Jag har tråkigt och vet inte vad jag ska fördriva tiden.. Några av er där ute som har några förlag? :)

Tackar för kommentarerna jag fått från er främmande människor :)

Har fortfarande inte orkar lägga in bilderna från helgen men jag lovar att jag ska göra det de kommande dagarna :)

Bara för att de är så söta ihop :)

Bob och Dino

 


RSS 2.0