20/5 - Gött !

Igår var det riktigt varmt. Kvavt men varm. Så bestämde mig för att slå två flugor i en smäll. Att hälsa på mormor och morfar nu när jag kommit hem och att rasta Bob rejält. Så satte mig på cyklen och cyklade. 1 mil! Klappade mig själv på axlen efteråt. Mycket stolt över mig själv. Inte bara för jag cyklade men just att Bob var med :)

Blev hämtad av älsklingen. Hem och klippte gräset. luktar så gott! Nyklippt gräs. Det gillar vi. Sen lite rens i förrådet. Mycket bra dag! Mycket skoj, skratt och just att få många bra saker gjorda. Det är bra! Sen för att fira allt så cyklade jag och Daniel till stan för att ta ett par kalla med Robin Lippa Axel och Gert.

Idag däremot har bara varit underbart mysig! Lunch med Lippa och Daniel på Briggen. Sen åkte Lippa med mig till Långasjön där vi paddlade kanot. Gillas! Sen letade vi upp de ursköna solstolarna och satte på
Sture Allens dansorkester på Ipoden och kolla tidningar. Mys!
Efter lite mat i magen hoppade vi in i bilen igen för att kolla på Johan när han spelade fotboll. Blev sugen själv! Så nu hoppas jag att de går med på att ha mig i laget :) Det ska också tilläggas att de vann! :) hehe.

Nej jobb imorgon. Känns helt skumt. Jag som är ledig från mitt "riktiga" jobb så ska man jobba imorgon i alla fall. Men det är ju "mina" barn. Allihop! Så nu blir det Tv innan sömnen tar en helt.

Godnatt folkens

5/5 - Ögon i kors!

Ögonen går snart i kors på mig! Måste verkligen sova lite mer ikväll. Så tro jag ska lägga mig snart sen kommer resten av gänget och väcker mig när det har slutat :)

Igår var det Bergens dagen! Jäkla stress och rännande var helt färdig. Så hör att fira att vi va klara och koppla av lite så bestämde Jag, Henrik, Betten, ruth, Lene och disk- killen att vi skulle bada bubblebad :) Så jävla skönt och avkopplande samtidigt som vi hade riktigt kul!  Mysigt och bada ute när du åker båt :) Me like :)

Shoppade lite i Bergen med såklart! Lite underkläder, linne och lite hudprodukter som man aldrig kan få för mycket av här ute! Är som att komma till en annan värld när man kliver på båten! Luften ärr torr och sträv. Visserligen är det lite som om det är ett annat liv hela grejen. Att man har ett liv hemma och ett här om ni förstår hur jag menar? Underligt men det är lite så. Du har dina närma vänner här och de de bara småprata med. Du hittar på saker på kvällarna. Myskväll, filmkväll, badar osv :) Det är väldigt mysigt här! Måste säg att jag trivs bättre här en Nordlys! Mycket bättre sammanhållning och yngre folk här! KUL!

Nej nu är det sovdags i några timmar :)

Ta hand om er ni underbara! Kraaam och kärlek!

1/5 - Jobb, deklaration, Jobb

Det är vad jag gör denna dagen.. Denna jävla deklaration. de hade tydligen ingen färdigställd till mig (eller någon av de andra svenskarna på hurtigruten) Så måste fylla i allt själv och så har jag inte fått min papper från mina arebetgivare! och det kommer jag på nu! Men varför skulle jag tänka på allt när man brukar få ett färdigställt ? :)

Sen måste jag säg att jag blir irriterad på folk hemma... hur kan man vräkar ur sig saker för att försöka framställa sig själv som bättre bara för man tappade sig för lite sen? Så jävla ynkligt! Särskilt när det enligt mig, handlar om allvarliga saker? som verkligen kan såra folk? Då blir jag förbannad. Den personen ska inte komma hem till mig på ett tag då jag är hemma iaf!

Nej nu ska jag ringa runt och få kontroll uppgifter.. BLÄ! men men måste göras..

ta hand om er! Kraaam

RSS 2.0