29/4 - ohbvdsvoljd

Blää är trött och seg och vill hem idag! Verkligen dålig dag idag men pallar inte ta allt. Men lill chefen har varit bitsk idag då hon inte har sovit mer än 2 h ! och det har naturligtvis gått ut över oss. Ingenting har varit bra så vi har fått göra om saker och ting och hit och dit. Men då jag har provtid 11 dagar kan jag ju inte börja tjabba med henne nu! :p hehe

Annars har dagen varit trevlig. Druckit alkoholfri ingerfära öl idag för första gången. Ja jag vet det låter sinnessjukt äckligt men ack va fel man kan ha ibland :) Den va kanongod! Det trista är ju att den inte finns på så många ställen. Smakar typ som läsk :) hehe. Nej nu ska jag går ner och mäta upp Bettybooooop :) Track henne litt :)

Så ska avsluta på msn med min underbara mamma :)

Kraaam

27/4 - Svenskt tillskott!

Tjenixen!

Idag anlände ingen mindre än BETTAN till båten :) wiiie! och dessutom delar vi hytt! UNDERBART! ytterligare en svensk på båten just nu är vi 4 st skulle varit 5 men den svenska hovmästaren är på fri =/

Igår fick jag lite panik för jag får  ingen social underhållning. När jag är ledig på dagen är det ingen annan som är det och när dom är lediga jobbar jag så fick lite panik och ringde o pratade min älsklingen :) Så imorgon ska jag prata med lillchefen och se omn man kan lösa det :) Lite nervös för man vet aldrig var man har henne riktigt. Hon är trevlig och allt men som sagt man vet aldrig riktigt med henne tyvärr. SÅ jag skriver och ge er en uppdatering senare i dagarna :p

idag sitter jag iaf på deck 4 och på deck 4 ligger även cafeet där Svensken Isabell jobbar. Så hon kom så sött och serverade mig vindruvor! :) Hon är så söt :) Men snart är det dags att packa ihop och krypa ner i sängen! Håll nu tummarna på att lillchefen är på bra humör imorgon och kan tänka sig att ändra lite i tiderna på något sätt!

Kraaam


25/4 - Hurtig, Mot Rörvik

Ja nu var jag tillbaka igen! Sitter på båten som jag gjorde förra våren samma tid :) Fast en annan båt. Nu har jag landat på MS Nordnorge. Helt okej men man känner ju typ inte en kotte =/ Men det kommer ju!
Va i disken första kvällen när jag kom ombord men nu går jag som dagvasker ist. eller Lokalvårdare som det så fint heter på svenska ;) börja klockan 5!! vilket inte är lika kul men på ett sätt ganska skönt med..

Nu sitter jag uppe i bar 7 med datorn och lyssnar ofrivilligt på norska skum musik som bartendern spelar. Så det änså som saknas egentligen som jag hade förra året är Stina Linn och Bettan! Usch va tradigt det är utan er !

Men man får se det postitivt! Det jag tänker på för att klara mig här denna turen är att jag få komma hem och träffa alla hemma men också mitt besök i Stockholm då jag ska "få tillbaka" mina dreads! :) haha.



      Så ser det ut där jag sitter :p --->


Folk man saknar från Nordlys!
     

Självklart saknar jag folket hemma men jobbarkompisarna vill jag ha häääär! :)


13/4 - Bättringsvägen

Äntligen! Nu börjar man komma ur denna hemska bubbla av feber,hosta hals ont som man levt sen i torsdags. Legat helt avdeckad förutom i lördags då man fick ta sig i kragen för att göra högskoleprovet. Men nu är det gjort iaf!

Så idag eftersom jag v bättre utrustade jag mig rejält med kläder och åkte upp till Min underbara Sara för att gå ut med hundarna. Neo fick följa med på köpet ;) Mysigt och komma ut en sväng efter legat inne sålänge särskilt när det är med Sara :)

Nu Ligger jag i sängen med Bob jämte mig :) Och prata med Anna på skype och spelar Backgammon :) (Jag vinner) ;)

Min babe gjorde pitabröd och köttfärs med tillbehör till mig idag. Kanon gott! Men blev propp mätt efter 1,5 :p
Nej nu ska jag koncentrera mig så jag vinner :)

Puss

Äntligen!!

Jag har ju glömt berätta den otroliga nyheten! :)
Den 17-20Maj försvinner jag upp till Stockholm och gör mina

DREADS!! :D

Tjooohoooo! :D

Påsk!

Tjoohoo!

Påskhelgen har varit hyffsat livad ;) Torsdagen följde jag med Sofiepropp till någon lokal fest. Sen när klockan blev halv 10 så tog jag taxi till Mingel för att stå i kö helt själv en timme innan jag kom in och möttes av Ante Palme och Bennie :) Sen delade man taxi med Ante.

Fredagen hämtade jag Bella i Ronneby då hon skulle sova här. Skulle grilla på kvällen så bror, Ante, Sofie, Lippa kom också hit grillade och hade det mysigt.

Lördagen blev lite stressig. Lämna Bella i Ronneby för att hämta bror och köra till mormor och möta resten av familjen och Älsklingen och äta påskmiddag :) GOTT! :) Sen bar det i till stan och plocka upp Miss. D och börja plocka i gaderoben efter kläder till kvällen :)
Senare skulle alla gå ut och jag fick ta Sofies plats i första så jag glömde ju allt va pengar, kort och leg heter men det ordnade sig :) Men sen visade sig att det bara är Dea lippa och Robin som kommer ut. Pallade inte stå i kön till Mingel så vi drog till Compa ist vilket faktiskt va heeeelt okej :) SÅ helgen har varit kanon!

Idag har jag hämtat Bella igen. Städat lite spelat spel och så :) Ska snart ställa mig och göra mat ! Spaghetti och köttfärssås får det bli :) gottgottgott! :) Sen kanske hälsa på någon :) Och senare blir det mys med film..


Kraaaam

RSS 2.0