30/10-09 - Helg igen

Sorry! Jag har sugit på att skriva i bloggen denna veckan! Har haft över öronen och göra trots att jag är livsnjutare! :D
Men detsom har hänt denna veckan är:

  • Morfar har fått komma hem
  • Anna Kommer hem idag
  • Fotat i studion med Linn, Sara och Totte :)
  • Myst med Daniel
  • Tessan kommer hem idag
Ja det är endel iaf :) Idag blir det tjejfest här hemma. Kort från studion och denna kvällen får ni senare :)
Ta hand om er mina underbara!

Måste också skicka en tanke till min underbara Dea! Jag förstår dig verkligen men jag vet att du förstår vår sits också! Älskar dig vännen!

Kärlek!

25/10-09 - Helgens bravader

Nu är denna helgen över men den har varit underbar. I Fredas hade vi lite fest här med bara ett par stycken Jag och Sofie hade två-mans-fest i köket som ganska fort gick in i M. Jackson tema :) Men vi hade väldigt trevligt! Axe och Robroy kom på besök med =) Och Axe joinade gärna mig och Sofie :) Va skulle han annars gjort? ;) hehe




Igår (lördagkväll) så skulle jag egentligen med Madde till Växjö men fick förhinder på dagen så skulle inte hinna åka med dom vid 14.00 då vi skulle bege oss =( Men hoppas de blir en annan gång. Så efter ha varit lite tveksam va de skulle bli av kvällen så slutade med att vi hade tjej-förfest hos Sofie =) Jag, Sofie, Linn, Petra, Tjolla och My :) Lyckat till max måste jag säg :) lev compa på kvällen ocj sjunga lite karaoke ! :) Där jag också träffade på min bror som skulle vara nykter till vi skulle till sthlm men så blev det tydligen inte :p Träffade också på Emma Stridh :) Verkligen kul och träffa henne! men även Fia :) Ja det va helt enkelt en kanon kväll :)




Resten av bilderna vågar jag inte visa här :)

Kärlek!


22/10-09 - Slappdag

Tjena!

Idag har varit en göttig dag på sitt sätt. Hämtade Linn innan idag så drog vi in till stan och fikade med Lippa och Mary :) Sen begav vi oss till bolaget för att handla in lite alkohol tills imorgon.

Och idag fick jag också tummen ur och köra in och kopiera en hem nyckel till mig. Daniel slarvade ju bort min i somras och fixade inte en ny så det gjorde jag idag. Kanonfin är den med simpson på! :D ni får en bild men den är inte så tydlig.. men nu har jag i alla fall en nyckel hem igen :D

Och nu snart ska vi in och träffa Robroy och Lippet och äta med dom. Bob får nog följa med och vänta hos dom så få ha en sväng på stan efteråt :) Så blir han med lycklig :)
Så söt är han! Satt ju här i morse och checkade lite olika saker om jag nu ska starta eget och Bobbsan stod här jämte mig som moraliskt stöd med huvudet i knät på mig :)

ÅÅH! jag höll på och glömma det bästa av allt idag! Har hittat en schysst salong i Stockholm som gör dreads som jag snackat med. Så blir nog att boka in en dag där när jag och bror ändå ska upp :) Såå underbart! äntligen så ska jag få mina älsklingar tillbaka och känna mig hel igen :) Längtar så!

Så vill jag bara tacka Annika och Dea för underbara dagar! Underbart och träffa er båda igen ! Och D vi kommer med 99% säkerhet till er inflyttningsfest! Wiiie!

nu ska jag gör mig iordning innan vi ska in till stan! Heeeeeej!

Le mot varandra

Jag idag :)      Tröjan jag köpte i Pforzheim



http://www.youtube.com/watch?v=nxRvBWWkou8&feature=player_embedded
Fick denna videon visad för mig idag och jag måste säg att den va rolig :)
Den är i alla fall värd och lyssna och se på :)

19/10-09 - Solsken i Pforzheim

Godmorgon alla underbara människor!

Sitter här i köket och äter lite så att jag ska vara klar innan Annika kommer hem eftersom vi ska ner till stan idag och kolla lite. Ta en fika och kanske skriva en lite berättelse om deras inflyttningsfest :)

Igår va verkligen en ändå stor söndag! Alla va slappa här! hjälptes åt att städa här efter festen sen åt vi alla sex frukost tillsammans. Väldigt mysigt. Sen försvann vi alla in på våra rum för att slappa. Senare på kvällen blev det mat tillsammans. Sen satt jag och kollade på lite strunt på webtv medans Annika gjorde klart något konstigt till skolan som jag inte fattade ett skit av :) Men vi pratade på om allt mellan himmel och jord :) sköna att få göra det med henne igen. Allt är så lätt med Annika. Vi behöver inte flyga omkring över hela staden och ständigt hitta på saker för att ha kul vi kan lika gärna vara instängda i lägenheten. Det spelar ingen roll..

Tro jag skippar med att lägga upp bilderna från inflyttnigsfesten här. För ingen som är hemma har ju träffat dessa personerna och det är ju lite trist att kolla på massa bilder med dom.
Men det blir nog ett par bilder efter jag och Annika har varit ute.

Sen måste jag bara skänka en tanke till min älskade morfar som har opererats idag på morgonen. Hoppas allt gick bra och att det inte blir några problem efter operationen. Älskar dig!

Kärlek och Fred



17/10-09 - Inflyttningsfest

Nu är inflyttningsfesten i full gång :) massa folk och det är typ 3-5 pers som vågar prata engelska med mig :p haha. Men det går bra =) jag har ju min danska här med som jag kan prata med.. Nej så allvarligt är det inte.

kanske blir ett par bilder imprgon men jag vågar inte lova något. Och imorgon gissar jag på att det blir en väldig slapp dag :) Det jobbiga är att jag redan börjar bli lite slö :p nu skajag ut till de andra igen

Tjooo

16/10-09 - kvällsmys

Har varit ute lite idag. Köpt brödpinnar :p mat och lite så. Sen lagade katta o Annika mat-. rättare sagt laxsoppa med saffran. Aldrig smakat innan men det va gott! =) Sen har vi suttit och småpratat och lyssnat på musik och bara haft det mysigt tillsammans. Har fått ett par goa skratt då engelskan ibland missförstås ;) hehe.

Och nu hade jag egentligen tänkt och lagt upp lite bilder men jag upptäckte till min fasa att jag glömt sladdfan hemma! INTE okej! väldigt dumt av mig.. Men va gör man? En annan sak som inte kan hjälpas nu är att mina hörlurar glappar.. så hör bara ljud i en av dom vilket är väldigt irri. Så när jag va på flygplasten så hittade jag en affär som sålde allt sånt och ryckte åt mig ett par sådana man trycker in i öronen men stressad som jag va kollade jag ju inte på priset utan när jag ska betala få jag en mindre chock när de kostar 500ddk!! SJUUKT! men jag va ju tvungen o ha ett par + att de är jävligt bra :D hehe.

Ringde och pratade lite med morfar innan idag. Han ligger borta på karlskrona stackare. Ska opereras på måndag så jag hoppas att allt går bra. Men de kommer det göra :) känner det på mig :) Annars har denna dagen varit lugn.

Hahah jooo! har en sak att berätta. Fick höra en sjuktrolig sak av min vän till mig kan kalla han pelle och hans kompis nils..
Han och en anan som jobbar som väktare/ordningsvakt skulle sätta handfängsel på en kvinna på sjukhuset och när Nils ska göra detta så sätter man ju ett ben mellan personens ben och när han gör detta som skiter personen på sig vilket innebär att hon skiter på Nils ben! HAHAHAAa jag trodde jag skulle dö! hade gjort jävligt mycket för att se detta IRL :D

Haha jag är så dum! jag kan visst lägga upp bilder. Jag har ju ny dator så jag pluppar ju bara in minneskortet :D wiie haha. Inte ens jag som kom på det=/ så får ni ett par bilder :)


Annikas Rum             Mr Räka               Annikas halsband           Jag och Annika ;)

Katha och Annika              Jag             Romantisk
middag för 3

Eluttag-mer fel :D              Lysknapp



Kärlek



16/10-09 - Första dagen hos Annika :)

På började min resa igår vid 10.30 och avslutades vid 18.30. Hade lite bråttom så vi gick upp till Annikas lägenhet och bytte om och jag fick en snabb visning :) Sen gick vi och åt thai mat :) Gott! Sen gick vi raka vägen till galleriet!

Roligt och se allt där måste jag säg :) Kul och träfa massa av hennes vänner fast jag kunde ju inte ens prata med hälften :p För jag kan ingen tyska och dom kan ingen engelska. Det är lite trist men dom som vågade på att prata engelska pratade desto mer så det gick jämt ut ;) hehe.

Just nu sitter jag här i lägenheten helt själv för Katta och Annika är i skolan men slutar vid 1. Och den andra tjejen som bor här är iväg.

Fundera på om jag ska ta en dusch ? få nog bli så. Ah just de! På lördag är det fest här och det kommer tydligen en massa folk! :) kuuul eller ja om någon offra sig och prata engelska ;) hehe Kommer bilder på hur det ser ut här. Looovar :D

Haha måste bara berätta detta. Den första personen som vågade prata med mig va ju inte så grym på engelska, vilket inte alls gör något efter som han ändå va så duktig så man fattade va han menade. Men den andra meningen blev sjukt rolig.
Han- Är du också svensk?
Jag- Ja visst är jag det
H- det tro jag inte på
J - Jasså varför inte det?
H " För att du har inte blåa öron och det har alla svenskar :D

Hahahahaa Skulle ju vara ögon men blev lite fel :D haha


Le mot varandra!
Kärlek

15/10-09 - JAAA!

Nu är det bara en 30minuter till pappa hämtar mig :) Och om 60 min går mitt tåg ner till Copenhagen :D Sjuuuukt kul! :D haha ses ner i Tysklandia !



Happyface :)

Kärlek och fred

14/10-09 - Fika, lek och dricka

Blev en fika med Linn och Johan idag på Kristins vid 15 tiden. Mycket trevligt och många skratt. Tackar för det :)

Sen bar det hem till Niklas för att lämna pengar till honom från Johan. Men slutade naturligtvis att jag stannade, vilket det alltid gör! hehe men det är dock alltid lika kul. Så fick ju passa på att härja loss med Vilma lite! Så underbart söt unge! Bara älskar henne! :)

Senare på kvällen innan vi gick ut så var vi inom mor och far en sväng. Pappa överlämnade några kartböcker så jag skulel ha. Han som gamal busschaffis har ju massvis av dom och rensade ut lite. Alltid bra att ha. I alla fall om man är i Bergen för då funkar FAN inte gps helvetet =oD

Kanon kul och träffa Lippa idag me! Självklart kul och träffa Robin och Axel med! Men Lippa är ju ändå Lippa ! så det så. Och nu har jag en stor uppgift framför mig och det är och packa för imorgon dra jag till Annika! :D Wiiie!
kommer ju Sakna Daniel och Bob Men det är ju trots allt bara 6 dagar och inte 22 dagar ;)

Känns av någon anledning helt overkligen att jag ska dit imorgon. Tro inte jag har fattat de. Är ju ingen lång resa på något sätt elelr speciell egentligen emn det är judt det att jag ska träffa Annika! Då ska bli sjukt kul och på hemvägen ska jag träffa Dea med! Ahh! Helt underbar resa egentligen nu när man Verkligen tänker efter :D

Nej nu måste jag börja packa. Mitt huvud börjar sluta fungera efter att jag gick upp klockan 6 imorse och det är jag mitt alterego inte vana vid ;o)





Fred

14/10-09 - Inget blir som man tänkt sig.

Nu har jag slutat jobbet :) Skööönt! Det har varit ganska stressigt och hektiskt idag. Jag och mor min har varit själva med 15barn mellan 3-5 år. Men det har trots allt gått bra :)

Men sen skulle jag ju tömma släp, och hjälpa mormor inne hos Torsten osv. Men inget blir av =/ Så nu sitter jag här och ha inte en aning om vad jag ska göra :p Fundera på att ringa Linn och höra va hon hittar på idag. För just nu är jag helt tom på ideer och vad jag känner för att göra.

Hörs senare idag! :)

Kärlek gott folk!



13/10-09 - Godkväll

Godkväll mina vänner!

Nu har jag äntligen kommit hem för idag! :) Varit en ganska proppfylld dag måste jag säg. Vaknade på soffan hemma hos Linn idag vid 8 när klockan började tjuta. DÖÖÖÖD va det ända jag tänkte. Men det va bara att kliva upp för att åka till tandläkaren för att rotfylla resten av tandfan. Men det gick mycket bättre än förra gången :)

Måste bara passa på att tack Linn för en trevlig kväll igår! :) Riktigt kul :)

I alla fall! Efter tandläkaren plockade jag upp bror min för att köra in till Torsten och packa in MASSVIS med kartonger med kläder för att köra det till RIA gåren. De blev överlyckliga ! :) Och de är alltis så snälla och söta där inne !

Efter detta skulle jag och Sara ut med dogsen så de fick leka av sig. Sprang som fan idag. Men så hade vi med oss ett par bollar som vi kastade med och jag kan lova att jag aldrig tröttat ut stackars Bob så mycket! Efter tag tog han bara sin boll och gick över halva ängen o la sig för att inte bli störd av oss eller Dino :D Helt Slut! :) Tack för den turen Sara :)

Slutar dock inte här utan sen kom Bobbitt hem till mig för att dricka kaffe och prata skit =) Mycket trevligt! :)
Tiggde skjus av honom till mamma för att hämta morfar bil. Körde och hämta mormor i stan och sen hem till henne för att kasta i sig lite mat sen bar det av till Olofström.

Älskade morfar ligger fortfarande på lasarettet =( Kkrona blev framflyttat tills imorgon så jag lämnade mormor hos honom och passade på att säga hej jag med :)
Sen va jag hemma hos mamma en sväng osv och nu har jag äntligen kommit hem efter att ha handlat. Sköönt!

ahh! imorgon är det jobb igen! 7.00-13.00. Jag och mamma är själva med 15 ungar! helt sjukt! Lippa fick inte hoppas in för hon hade inget utdrag från brottsregistret =( Det hade verkligen underlättat annars! men men. Imorgon får vi veta att vi lever iaf + att vi ska på teater med barnan med :D haha tro jag ska filma detta ;)

Nejda inget klagande nu detta kommer gå kjempegreit! :D

Dags att göra lite nytta här hemma så som tvätta :p (det ända jag gör känns det som!)


Massa kärlek till alla underbara människor!


13/10-09 - Tisdags stress

Nu är jag hemkommen från tandläkaren! Heltbedövad i halva ansiktet. Känns skumt måste jag säga :o) Men nu är det en sak som är avklarad från listan i alla fall ! Nu ska jag bara se om det finns något att kasta i sig som man kan kalla frukost sen bär det av in till stan och börja fixa och dona där :o)

En sak som jag fortfarande inte har fattat är att jag ska till tyskland på torsdag till min underbara Annika! :D Åh det ska bli sjukt kul och helt underbart :)

Lippa måste jag ta tag i och träffa lite mer! Känns som att dagarna bara rullar iväg så jävla fort så man inte hinenr med.. =/ Och Anna med. Men dig få jag komma upp till när jag kommit hem :) Så får vi ta en fest till i Kalmäär :p

Känns som det är massa jag vill hinna med men att jag Aldrig hinner med ett skit. Få ta och ändra på det. Men hur lätt är det när folk ringer och frågar "lust och komma in till stan och ta en fika med mig?" Vem säger nej till det ?! ;p

Ta hand om er!

Kärlek!



12/10-09 - Måndagsmys

Tjillevippen!

Idag är det måndagsmys hemma hos Linn med bara henne och mig :p David jobbar så det är fritt fram ;) Ser nog lite roligt ut då vi sitter vid köksbordet med en varsin laptop, tända ljus, godis och en kamera och lite så :) Myyys! :) En sak till fick jag precis veta, vi ska in till Donken med bror. :D

Få se va kvällen bär av en sak som är säker är att den kommer bli bra iaf :)

Jobbat idag! 8.30-17.30 :) Niiice! Har äntligen något att göra om dagarna! Och jag ska dit på Onsdag igen och jobba..

Imorgon blir med en hektisk dag. Ska till den otäcka tandläkaren imorgon och rotfylla resten av min jävla tand! Sen efter det är det "bara" 2 beslk kvar innan skiten blir klar. I alla fall Sen ska jag in till Thorsten och hjälpa de anhöriga och rensa ut och köra och skönka osv. Sen senare ska jag besiktiga morfars bil i Olofström.

Han har fortfarande kommit hem från sjukhuset utan idag fick han åka till Karskrona. Fast det var för att hans knä knakade till och sluta fungera som det ska. Så han kommer nog snart hem igen lilla morfar :)

Nej nu ska jag fortsätta mitt måndagsmys men ni får nog en uppdatering lite senare :)

Kärlek
- på hög nivå!



11/10-09 - Bilder

Lovade ju att slänga upp lite bilder igår från i fredags men va sjukt trött och sen på kvällen va jag ju inte hemma så tänkte att jag få ta tummen ur och fixa det idag i stället :) Så här har vi lite av fredagen i bilder :)




Detta är lite av vår Fredag :)

Kärlek

11/10-09 - Söndagsmorgon

Söndag idag! Och jag ligger i sängen med laptopen och kollar runt för att se va det är jag har missat sen jag va ute på Hurtis :)
Och hittar en sak jag blev kanon glad över och det är att "Sture" ska ställa upp som kandidat i riksdagen :) Ja jag vet det är ju underbart! Och ni som inte läst om de kan gör det här http://www.expressen.se/1.1729516

Igår va det ju tänkt att Linn och David skulle komma men det blev ändrade planer så de stannade hemma, jag följde med Anna, Hanna och Becka på Bio i Kristianstad och Daniel åkte in till staden :)

Och idag ska man ju upp till Kim en sväng. Nått sånt här säljargrej :) Ska bli trevligt! Sen få vi se va mer som händer..

Kanske kör och hälsar på antingen mormor eller morfar. Morfar ligger kvar på sjukhuset till måndag ialla fall. Hoppas verkligen han få komma hem då !

Nej nu blir det att lägga sig igen och titta på något. Ute är det ändå svinkallt blåser och regnar så film passar ju perfekt! :)

Ta hand om varandra!

Kärlek

Uppdatering :)

klockan är nu 3.20 och när jag ligger och kollar tv så hör jag carne från andra rummet  "sluta, ah men sluta da! mer o mer irriterad och så jävla trött. Går ut så står bob på honom! hahaha stackarn.

Sen när jag går ut i vardagsrummet så ligger min bror och daniel med huvudna mot varandra och sover och johan yrar i sömnen och gestikulera :D Ser inte klokt ut. Så som de normalaste människan ikväll av dom som är kvar så tro  jag att jag ska bli lite onormal jag me och lägga mig :)

10/10-09 - Födelsedagsfest :p

Vaknade av att mamma ringde mig vid 11 tiden och frågade om jag kunde ta ut deras hund, Kelly, en liten sväng så hon kunde slutra tidigare genom att jobba in rasten. SJälvklart sa jag eftersom dom hjälper oss så mycket med Bob. Min kropp skrek verkligen nej just då med tanke på att den fortfarande sov :p Men va gör man inte?

SÅ när jag väl kom upp dit så va det ingen hund som kom springade mot mig. Och ingen hund i hundgården. Gick tillbka aoch se alla pappas saker han har med sig när han kör buss. Så ringer telefonen och så är det pappa som ringer för att säga att jag inte behäver ut och gå för att han redan är hemma.. AAh JAg lunde legat kvar i sängen!1 :p

Jaja körde iaf in till Stan och fikade med Lippa och Linn så träffade vi även på Kim och Hanna :)
Sen bar det av till Sys och ams sen va det dags att köra far min. Får veta av han att morfar fått åka till sjukhuset så kör och hämtar mamma så åker vi in dit för att hälsa på. :) Så söt är han!

När klockan va 6 så började vi oss därifrån för att plocka upp mamma och lämna mamma sen hem och börja festen :) Har haft skitkul! Så nu sitter jag här med en sovande carne i bäddsoffan bakom mig :) Med ett jack i örat så han fick av vårt piano...
Men "shit happens when you party naked"

Ni får ett par bilder imorgon. För just nu gidder jeg ikje att göre de :p Tro jag ska kasta mig i sängen och slänga på nice och kolla på :) Godnatt folkens! ;)


Kärlek

8/10-09 - Kalas

Jobbat idag! Woohoo! :) Förskolan i Asarum :) så kul och träffa dom små liven igen! De är så sköna och säger precis som dom tänker.
Som idag så satt det en liten flicka och nyggde tag över alla bilarna hon lekte med.

Jag- va duktig du är på att bygga! Ska det bli ett garage?
Hon- Nej!
Jag- Nähe va är det du bygger da?
Hon- Ett hus för bilar ser du väl! :)

Ahh okej va dum jag är som inte fattade det ;pet va iag kul och komma tillbaka dit en sväng :)

Sen när jag jag kom va det som vanligt stress, Daniel blir ju ibland lite hyper så han bara gå runt i stället för att börja med en sak i taget. Så jag bakade och städade undan det mesta. Sen körde jag upp till Take away thaien uppe o Asarum så vi skulle få i oss lite mat.
Blev bara ett litet mysigt kalas med hans mor, mina föräldrar och mormor och morfar och Robin och Lippa.
Sen lite senare så kom även bror min. 

Kollade på sen på Nine med Tim Burton. Helt okej film på ett sätt men lite omständig ändå? Eller kan det varit för att jag blev distraherad av massa saker under tiden? :) Kan ha något med de och göra! Men som med alla hans filmer så måste man ju bara se dom i vilket fall som helst :p

Fundera om man kanske ska vara smart i dag och lägga sig tidigt? tro jag hade somnat direkt om jag bara lägger mig.  Jaja vi få se hur det blir :)

Godnatt alla underbara människor!

Kärlek!

7/10-09 - Sliten Kropp

Fortfarande helt slut i Kroppen sen jag kom hem från båten.. Känns som det aldrig kommer att gå över!

Jaja nu har jag gnällt klart om det för detta inlägget ;) Åkte in till Staden idag med min kära mor för att hitta present till Daniel som fyller år imorgon :) Grattis i förskott till dig! :) Hittade va jag sökt efter många om och men!
Åkte hem en sväng och tvättade lite till! JA jag vet att jag har skrivit att jag tvättat nästan varje dag men det tar verkligen inte slut! Det är helt sjukt! Man tvättar och tvättar och tvättar men det känns som att tvättkorgen alltid är lika full!

När jag gjort de bestämde jag mig för att köra ut till mormor och morfar och säga hej. Kom i rättans tid dom + Annika hade precis ätit och det fanns mat över. Finns det något godare än mormors mat? :)

Körde hem och fortsatte städa undan eftersom de blir kalas här imorgon :) Daniel va lite kinkig av sig och negativ så va inte alls i mood för att göra något förutom att slänga mig i sängen med laptopen och tråka :) Men det gick över ganska fort alltihop så nu sitter jag här :O) hehe-.

Åhh förresten! jag ska jobba imorgon! Wiie! är överlycklig! Fast det blir ju inte så mycket jobb ändå. 9-16 och vid 11.10 ska jag till tandläkaren. Äntligen ska jag få en riktig tand! :) haha. Så ska rotfylla den och sätta stift imorgon sen ska jagdi 2 ggr till. Men nu blir det i alla fall av! :)

Nej nu ska jag avsluta här och slänga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av True blood! :) Skitbra serie!


Ta hand om er och folk i din närhet så mår vi alla mycket bättre!

Kärlek!


6/10 09 - Fika

Vaknade av att det va något störande som lät och självklart va det mobilen.. Va Kim som ringde vid 10 och tyckte jag skulle komma in till staden och fika med henne.. Fika? Självklart. På med kläderna och ut med Bob sen va det bara och sätta sig i bilen :)
Blev fika på Briggen denna dag för att variera mig lite. Har nog varit inne i stan och fikat VARJE dag sen jag kom hem! och jag kom hem för 9 Dagar sen! Och idag ska jag inte till stan igen med mor och bror :D

Iaf när jag och Kim satt där så ringde Linn efter 1-1½ h och vill med komma in. Javisst så när hon kommer sitter i 1 h till :) Sen är det jädra tid för mig att hem igen. Kör Kim till Asarum så hon ska slippa ta bussen men efter 10 få jag ett sms ! Satan tro du inte jag missade bussfan?" :D Så plockade upp henne och körde hem henne och fastnade där.

Hemma igen blev jag kanontrött! Men damsugade och kastade in en maskin tvätt för att vara duktig Sen va det bara att in i bilen igen för att köra in till Coop och handla.

Daniel fyller ju år imorgon med! Känns som jag inte hunnit med någonting med det än! Så idag blir det att baka i lass ;) hehe. Men va ska man baka?





Kärlek


Kronisk trötthet?

Idag är det måndag och det känns som att alla jobbar utom jag!! En vecka sedan jag kom tillbaka till Sverige nu och jag känner mig redan sjukt rastlös av att bara vet att jag inte har ett jobb!

Och jag är faktiskt en person som tar tag i det och försöker hitta ett jobb men i dessa tider verkar det omöjligt. Men hoppas på några ställen här omkring annars får jag väl helt enkelt bege mig iväg igen?

Iaf jag tro jag linder av kronisk trötthet? Efter att jag kommit hem så känns en dag så häör ungefär.
Vaknar på morgonen och känner mig som en klubbad säl. När jag väl lyckas komma upp går jag runt som en zombie ett tag innan jag piggnar till lite. Är igång i 3h sen är jag helt slut och måste ta det väldigt lugnt sen håller min dag på så. Bara som att diska upp ett par saker kan göra mig dödstrött! Måste ta och kolla upp detta snart. Någon anna som känner igen sig här eller?

Nej snart ska jag laga spaghetti och köttfärssås till middag :)

Sen ikväll få vi se vad som händer kanske en yur in till Lippa? mycket möjligt!


Kärlek

Back in business! :)

Jag tänkte att jag skiter i allt detta bloggandet... Men nu har jag fått lite klagomål som jag känner som faktiskt inte träffa mig alls ofta så jag få göra det för dom och andra små nyfikna människor som smiter in här...

Nu är man ju som sagt livsnjutare och har varit det sedan den 27/9 ;) Och jag är redan rastlös ! Det är ju inte klokt.

Fredagen spänderade jag med Anna i Kalmar. Väldigt trevligt måste jag säg :) Kul att träffa lite nytt folk för en gångs skull =p Så jag tackar för det ! :) (Kommer snart igen ) :D

Lördagen tillbringades med Sara, Sofie, Ante, Daniel och min sovande Bror :) Sen stack vi tre tjejer in till stan en sväng för att möta upp Lippa o C/o men satte oss på harrys först. Dötrist så vi stack och åt :) Sen när Lippa robin och Axel väl kom så drog vi hem ;p Helt slut efter fredagen. Men va gött ändå..

Och nu är det bara 11dagar tills jag sätter mig på flyget till Annika!! :) Helt sjukt kul ska det bli och träffa dig älskade vän! :)

Nej nu blir det och tvätta lite sen ikväll blir det Bio med Älsklingen, Sofie, Ante och Bror min :)
"flickan som lekte med elden"



Peace


RSS 2.0