Roomies!

Jag har ju glömt denna viktiga detalj.. Jag e ju inte längre roomie med nivke utan nu har det kommit in en ny :) Denna personen e Mickis!

så nu bor jag med dessa ist :p

  

Kul!

Jag o bror skulle ner o handla igår efter vi flyttat så få han se an annan busshållplats än den vi brukar ta..

J-kolla en busshållplats! finns det en på andra sidan då? Vilka bussar kan man ta där?
(en helt exhalterad johan som säger detta väldigt fort o ögon lyser som en barns på julafton :D )


Nickes beskrivnig på polacker:
"Det är en jävlig uppfinning de där"

Hahahaa så störd! :D

Ps. Mickis kom idag. Hon sover på min säng nu där hon också ha spillt äppeljuice Ds.

hahahahaa

zombiefietierad säger min bror att han e :D

AAARRRH!

Fan vilken jobbig dag jävel!! Har flyttat och det gjorde vi genom att ta allt på en gång och sen GICK vi! En cykel, 2 stora hockeybagar, 4 påsar och 3 vanliga stora väskor. Aldrig mer säger jag ALDRIG mer gå dit man ska flytta med sina saker.
Men nu är vi här iaf...  Och lägenheten e jävligt mysig. Det jobbigaste e att polack jävlen som bodde här inte städadat så de ha jag fårr göra BLÄ! O för det andra så han har inte tagit alla saker så de kommer någon snubbe på lördag eller söndag o hämtar de.

Sitter o gör ingenting just nu.. ska nog ta en 5minutare :p o fixa iordning lite till.. Sen ska jag o bror kolla på Sagan om konungens återkomst som vi somnade till igår kväll. Haha!

O imorgon klockan 7 anländer mickis till bergens tågstation och bror har fått i uppgift att möta henne. Vaknar inte han så gör jag de :D
Lute bilder på lägenheten kan ni få! ta hänsyn till att vi har flyttat in idag o att hälften av grejerna inte är våra utan polackens :D

  

Im awesome!

Jag har fixat en lägenhet till oss! :) Visserligen bara en liten 1a men jävligt billig :) 5600kr/mån! wiiihoo! Så ska träffa knut-ove imorgon som är min hyresvärd och skriva kontarkt o fixa deposion..

Annars idag har det inte hänt så möt.. Jobbade 13.00-16.00 sen skulle jag börja jobba klockan 17.00 igen så mellanlandade på McD och åt lite snabbt innan jag drog vidare. Så kom hem vid haöv 12 då min kära bror hade fixa underbar mat! :) TACK! Och imorgon är det upp tidigt då jag ska på intervju på lövåsen sykehjemme. :) hoppas hoppas hoppas det går vägen!

Festade ju med Josef, hans tjej, helga, kjell och ett par till i helgen med och dom kan me SKAKA!!!!! :)

     
Kjell                                                                           dom kan


Vi

Nu har jag viktiga saker att göra så som att stirra in i en vägg och räkna hål =)
Kärlek!

Äntligen!

Nu har den stora pressen och paniken lyft från mina axlar! känns som mn har gått framåtlutad pga att något tungt tryck ner dig. Och nu har den äntligen lättat, jag kan sträcka på mig utan att det är tungt. Och egentligen tack vara Josef och Kjell!

För nu har vi en lägenhet om vi vill! Ska på visning imorgon på en perfekt lägenhet, men får vi inte den så har vi alltid den andra vilket gör att allting ordna sig nu! Så jävla skönt!
Det ända som fattas nu är att bror ska fixa sig ett jobb så är allt kanon! Mickis kommer på torsadag med. Mitt i flytten :p så hon få hjälpa till =) hehe. Hon har fått en intervju här på fredag så hoppas verkligen att det går bra för henne!

och jag ska ringa jobb imorgon är chefen is back och prata med henne för josefs kära flickväns syster har rekomenderat mig där :) Vilkar änglar dom är!

Nej nu ska jag försöka hitta något och underhålla mig med! helt segt och bara sitta här o stirra! värdelöst :p

X.o.X.o
hahaha elelr va säger du Tess? :p

Gröt

Mitt huvud är bara en stor gröt allting idag.. Bakis och slö utav bara den. Inget roligt o skriva idag så min fantasi och kreativitet är Noll! =/ Hade iaf kul igår med josef, hans tjej och hennes syster och kusin med pojkvänner :)

Helt underbara människor!

Min dag ananrs idag:
  • Vaknade bakis, mådde skit.
  • Låg i soffan
  • Visning på lägenhet 12.30 (fick inte den)
  • Hem igen, ligga på soffan
  • Skypa med hela släkten :)
  • Visning på vår lägenhet, jag o bror gick o köpte glass och satt utanför kyrkan :)
  • Laga lite mat
  • Kolla på sagan om Ringen
  • Ostbågar
  • Lilla Jönssonligan - på kollo
Tro jag ska lägga mig nu o se om man kan slumra in ...

Förresten! Läste kroon blogg idag! ( http://dagenskroon.blogg.se/ ) underbart ! Du har helt klart rätt där!

 

luktar illa?

Bror - FAN va jag luktar illa! käner du det?
Jag- Ja visst fan gör jag de
B- gott e det!
J- hahaha
B - luktade illi i morse kan bara tänka mig hur det luktar nu!


Vårt underbara samtal innan han ska hoppa in i duschen så vi kan dra till Josef :)


Thorn hotell

Dit ska jag och bror ikväll. SKa möta josef och hans brud där. :) de skulle ut o äta (seriöst!) sen skulle de tillbaka till hotellet o drick med oss sen kanske de blir utgång? Har gjort mig iordning nu.. Sitetr o dricker nu och lyssnar på hunting high and low :) sjuuukt längesen..

Iaf kan inte få ut en tanke från huvudet.. Den har verkligen klistrat sig fast! irriterande men samtidigt ändå helt okej.. hehe.. jaja

så här kommer jag se ut ikväll iaf =p



Sen har jag blanadat, förutom jävligt goda, superfina drinkar till mig o bror!



hallonvodka, mangofanta, och hallonsaft! sjukt gott! måste upplevas! :) när dom e gjorde utan mig naturligtvis :)
Nej nu ska jag styra musik o yla, sen till Thorn hotell! woohoo!
have a nice day!

Jag vill ha....

My här! hahahaa har suttit och skattat åt (med) henne hela kvällen utan att hon vet om det! my kom hit o bo i min gaderob om det finns en sådan i våran kommande lägenhet :) hahaa har ingen bild på henne här =/ men hoppas hon skickar en till mig när hon läst detta :)


Samtal mellan mig o annika
J - Nej Annika jag måste gå o duscha nu
A - Neeeeej!
J - haha jo o jag kan inte ta med mig dig :p
A - Varför inte? jag vill!
J - Jag kan plasta in dig så kan du får följa med !
A - JA!

jag kan!

VI KAN SKAKA!!!!





helvetet brakade löst...

Ja det gjorde det verkligen idag! jag satt i soffan med datorn och bror stog och stekte sina jävla korvar. SÅ dör nätet och jag blir lite irriterad och säger typ "faaaan bror nu cpar nätet sig på min dator" (prova igen) -"nej nätet funkar fan inte".. Sen efter en halv minut dör heeela lägenheten. VI HAR INGEN STRÖM! baaah! Va fan ska vi göra?

Tänker att jag ska vara trevlig och traskar ut genom dörren för att fråga hyresvärden om de va han.. När han få syn på mig från bilen stannar han o väntar.. O jag som e så snäll o söt traskar fram o frågar artigt om de va han som stängt av elen eller om någon propp har gått. Gubbjävleb kastar sig ut bilen och ger mig en sån jävla utskällning om att räkningen inte är betald och att ingen har fixat toadörren och "vem fan e du-fråga" Helt tysdt står jag och få fram ett "förlåt men jag sover här för jag letar lägenhet" och han börja skrika igen om att de kommer post och att vi alla ska vara ute om 3dagar! Blir helt chockad och går tyst tillbaka och berättar för Johan som e irriterad över att han inte fick äta sin korvar...

Ringde nicke och han sa att han betalat räkningen.. Åkte o jobbade lite sen stack vi till T.G.I Fridays och åt. :) kom hem o träffa hyresvärden som tyst och snällt säger att han satt igång strömen igen efter att han sett pengarna på kontot och säger inte ett knyst mer och bara gå in.. :) så nu sitter vi här igen med el och nät :) Både jag och bror hade gått o nojjat över vad vi skulle ta vögen annars.. jaja
Tack för det gott folk! :)

nu ska jag dricka upp mincider och fortsätta leta jobb :)

va e det som händer där uppe?

Hyresvärden bor ovanför oss och jag undrar verkligen va dom håller på med? För de kommer heeelt skumma ljud där uppifrån ! :D ibland låter de som de släpar ett lik över hela övervåningen och ibland låter det bara som de har 3 bergsgorillor där som slåss om rangordning,..

Jag vill verkligen veta!! hur gör jag för att bli av med min stora fundering som tar en sån stor del av mitt huvud?


ps. bara för My är så snäll och skriver varje dag har jag lagt till henne i en sådan liten snabbruta som jag kan klicka på o komma rätt in i! fatta coolt de e !

jag blir helt knäckt!

Har sitter jag och bror i lägenheten och jag kommer på att "oj, jag har inte haft i mitt svenska kort på två dagar" så jag byter. Och jag har ett röstmeddelande och det är från KELLYS!!!! :D

Jag ska få jobb!! wiiiie! på barnehage, förskola med andra ord! o det e ju underbart! För då hoppas vi att de e heltid sen kanjag jobba som personlig assistent på kvällarna och va 3e helg! wiiie! :D i love myself right now! :D

Vi ha kollat på lägenhet idag me jag och bror :) den va cooool.. men utan möbler och kyl.. o de e ju lite jobbigt men vi kanske, kanske ska hyra tims lägenhet för han är ändå i Sverige och ska nog vara de ett tag och den lght är ändå nice! :)

Jag är superglad! Längtar tills imorgon då jag säkert skuttar bort till min lilla astrid på kellys o prata lite med henne! :)

Kram på er alla!

ps. idag har jag ätit makaroner och köttbullar med sweetchili sås. underbart :D

lööööve

Så här glad e jag för att kellys ringde

upplärning

ja de har jag fått idag och ska få imorgon  me :) Vet inte om jag skrev de i förra inlägget men har nu inskaffat ett norskt nummer :) så nu har jag och nicke redan kommunicerat mer :p haha.. Ringde lippa idag! skitkul och prata lite med henne! SAKNAR DIG! bara sitta o prata skit om ingenting o göra det som bara faller oss in :) wonderful! :p

har nu gjort deal med ny om att hon ska skriva varje dah i sin blogg så jag har något och läsa! :) så nu har jag tess och my som skriver sjuka saker som vanligt som jag kan läsa när jag ska sova och skiter.. My tycker jag ska läsa hennes när jag gör det iaf..

lite kluck och muck bilder kan ni me få :)

mina roomies :)


Jag i ett försök att efterlikna en valross


Bror i normal form ;p


Jag vill...

..ha en sådan där hylla som e med i the sounds video till painted by numbers :d en sådan riktig och stor som man kan ha skoj med :D det önskar sabina sig när hon fyller 20! :) vilket bara för det är ganska snart! och då blire fest :p

mickis letar tydligen jobb här i bergen me så kanske vi blir fler! :) o de e ju alltis trevligt! Ont i huvudet fick jag precis nu med.. värdelöst. Bara för de ska jag nog lyssna p åden låten med Björn Rosenström! haha o börja städa bort alla hybelkaniner :D

tack för mig, hej!

=(

Fick veta av palme att Jr Erik har dött.. moped olycka i Thailand.. Känns helt sjukt. =( 

Prata med palme nu, Sjuktkul! inte snackat med han på väldigt länge! :) Annars ligger jag o kolla på gossip girl :p är egentligen ingen serie för mig men man fastar lätt ändå 0 att jag just nu inte ha ngt annat o glo på :p får inte upp min externa hårddisk förrens jag hittat en lägenhet.. Vilket jag hoppas blir i början av denna veckan annars börjar det bli tight..

Frågade johan me om hur nicke hade tänkt o flytta med tanke på att han inte ha tagit om sitt körkort o få svaret..
Han hyr en skåpbil som du få köra!
Blev helt stum :p klart jag gärna hjäper honom med det men han kunde ju förvarnat mig :p hehe. men de ska gå bra är bara lite förvirrande o köra här då man inte hittar någonstans förutom vart man ska hoppa av bussen o lite till :D

Hatar alla de tankarna som invadera en på kvällen när man ska läga sig o sova.. då allt blit tyst och du är ensam.. MJag kan inte sätta fingret på en speciell tanke utan allt mals i huvudet så man knappt vet va de e man tänker på. Är det bara jag som har det så ? eller har alla sina så problem och knasiga tankar som dyker upp?
Och nu menar jag inga mörka hemska tankar om ni uppfattade det så utan allt som har med allt och göra =)

jaja nu ska jag lägga mig ner igen, återgå till att kolla på mitt GP och hoppas snubbla in i john blunds värld fylld med gulliga, konstiga, roliga, läskiga drömmar och vakna upp i morgon som en nya människa i en ny dag....

smak blandning

Fortfarande inte pengar så vi kan handla "normal" mat :p så idag bestod middagen av jasminris, pepparsås och köttbullar :D nedras blandning men de va heeelt okej! så blev mätt även denna dagen..

Va o skrev på papprena o de gick bra.. Ha upplärning på tisdag och onsdag.fixat norskt kontant kort nu med :)

Ikväll ska vi ändå lyxa till det med chips och dipp och kolla på en film =)

naj patians eller jewel quest nu :) shuu bree

Typisk söndag

Söndag och det känns verkligen som en söndag! dessvärre har hela helgen kännt som en söndag i stort sätt då både jag och johan inte har råd att göra något har vår helg tillbringat hemma framför tvn, datorn och lite kortspel :) Där emot har det inte regnt på hela helgen förutom idag då jag måste ut i snö blandat regn för att skriva på papper om att jag är anställd som Marnas personliga assistent...

Efter det ska jag nog återgå till gossip girl som Tess fått mig att kolla på :p men innan dess måste jag verkligen skaffa mig ett norskt kontant kort :) hehe

Nu traskade nicke in genom dörren blöt som en svamp o se totalt förvirrad ut.. som vanligt med andra ord.

Sen måste jag fixa en lägenhet till oss eftersom vi inte kan bo kvar här men han jag pratade med först som ville att jag skulle ringa senare har jag inte fått tag på honom på 2.5dag! vilket gör mig väldigt irriterade. Men ska se om jag kan hitta en annan lägenhet.

o GRATTIS till anna som fyller 20 idag! hade gärna firat dig men få göra det när honkommer hit! =) wiiie!
nej kolla lägenhet sen ta bussen in till stan..

Kraam Sabina

Ström

hahahaa jag tro jag döööör! Vi sitter här o gör ingenting när nicke börja fundera på va som händer om man ta en sladd som e kopplad till förstärkaren o slicka på den.. Si sitter han o ta den på kinden o rätt som de e slinker tungan ut o de låter böööö i hela rummet!
Hahahaaaa

nice bajs!

Kunde inte somna igår natt heller! helt frukansvärt irriterande!. Jobbat en hel dag la mig väldigt tidigt (21.30) för jag tänkte "lägger jag mig tidigt så somnar jag när jag ska".. Men ikke låg vaken till 1 innan john blund kom.

Seg som ett as när klockan ringde vid halv 8 hade inte alls någon lust med att resa mig upp från en varm underbar säng men självklart gjorde jag de :p
O när jag kom till jobbet hade Arma skrivit ut några jobb + en lägenhet till mig. Hon e så söt! :) Vill verkligen hjälpa till, hehe. Iaf kom där ifrån vid lite över 4 och åkte in till stan och mötte upp Nicke och bror i parken sen åkte jag o bror hem.

Nu kommer de underbara! När jag kom hem o kollade min mail så har jag fått svar på en av mina jobbansökningar! En kvinna som behöver personlig assisten hade svarat och ville att jag skulle ringa henne för hon tyckte jag lät väldigt lämplig för henne! UNDERBART! :D så hoppas verkligen de går bra o att vi går ihop ananrs e det ju kört :p hehe..

Och är det någon som har lite extra över i månaden så kan ni sätta in det på mitt konto för det fattas några tusen till vår deposition till en lägenhet vi verkligen behöver! annars står vi typ hemlös om 2veckor!.. Så hjälp nu de som behöver det! :D

nej dags för makaroner med retchup och kött o grill ;) Ha de!

Stadsvandring

Dagen började med att jag är helt sinnesjukt trött när klockan ringer.. Vill inte upp!! Men segade mig upp. Johan va redan vaken. Fixade oss för att ta bussen till stan för att börja leta jobb.

SÅ vi började med att möta upp nicke på posten, passade på att växla pengar. Begav oss till nav för att se om mitt Dnummer kommit men icke! =( Stack bort till Kellys o pratade med dom sen vidare till proffice och adecco..  Dåligt med jobb nu efter nyår men de kommer säger dom.
Passade på o kolla in världens skevaste hus när vi ändå va vid fisktorget. Dom ser helt galna ut! lutar åt alla håll verkligen :)

När vi bestämt oss för att dra oss tillbaka rinnger telefonen och de e från kellys :) De ville att jag skulle åka ut till åsane imorgon o jobba 3h + prata med en tant där om ett vikariat på en månad som städare. Tackade ja och fick adress o allt.

Nu till det jobbiga.. Det är en hyffsad bit iväg och jag har ingen aning om vart jag ska!! ska ta med mig nickes gps :D haha men när jag provade den innan hittade den ingen mottagning men de hoppas vi den gör imorgon :p Detta inlägget blev verkligen seriöst och tråkigt men har inge nfantasi idag. Men en rolig grej är iaf att min föräldrar skaffat skype! :) hehe.. Så dom ringde idag och pratade lite :) hehe.

Nej nu måste jag  försöka somna... har försökt men lyckas inte.. är nog bervös.. jaja ha de! kraaaam Sabina

Söndags seg och mys

Idag har vi inte gjort ett skit verkligen :D Förutom att jag ahr cyklat runt och skulle till en affär i ösregnet.. Problem va bara att de va stängt överallt! och den lilla detaljen hade Niklas glömt ocg berätta! Vilket gjorde mig ganska sur när jag kom tillbaka efter 20-30minuter totalt genomvåt från topp till tå!

I alla fall efter en varm, lång dusch så slöade vi lite endast jag och bror för nicke stack in till stan till Julie,. Så jag fixade lite mat, pratade med daniel :) osv.

Och nu har vi legat och kollat på Mästerdetektiven kalle blomkvist och Rasmus och sen fools gold :) O lika pigga är vi för det :p hehe

Naj fixa iordning sig nu och allt som hör till sen läsa en stund kanske.. tro det.. eller en gamal film man kan utan och innan... :)

Kraaaam på er!

Fest med skype

Blev ingen utgång ikväll.. Men har iaf fått veta vart nicke hade tagit vägen o han va i Oslo av alla ställen :D
Men jag o bror har suttit hemma o druckit sprit med saft med Annika på skype :P festligt! :p haha

Heeeelt underbart ! Nej nu ska jag göra viltgryta, tjoflöjt !




Bror me flaskan:)



Me



Annika på skype :D

johans mat som smakade röv pga av den konstiga och ända grytan :p

Johans otäcka gulach som smakade röv! Nått fel på grytan...

Vart tog han vägen?

Nu har jag och bror lyckats ta oss till Bergen och ända hem till Nicke. Frågan är bara.. VAR är Nicke? :) Inte hemma o man får ikke tag på han på mobilen. Jaja han dyker väl upp förr eller senare :p

Bror min ligger o försöker sova i soffan jämte mig o jag vet inte riktigt vad jag ska göra :p men lägger mig nog o kolla på en film så vi kan åka in till stan/byn sen. Jobbigt att de 2 orden betyder tvärtom här än vad dom gör i Sverige. aa! så e de.

Känner ingen saknad hem just nu eftersom jag nyss kommit. Men vet at jag kommer sakna alla där hemma om bara ett par dagar! <3

Film, bulle soffa och snus. Gonatt!

The day! :p

Imorgon e det "the big day" då man drar.. Känns helt skruvat.. Känns bara som jag ska vara iväg 2veckor o sen hem.. så kan inte ta de så seriös på ngt sätt. Lite jobbigt men ändå skönt för annars hade de nog varit mer tankar i huvudet.

var hos farmor o farfar idag o sa hejdå.. Sen var jag uppe hos min underbara farbror, minna och vilma :) Hon är verkligen stor tjej nu. 11mån. och såå jävla söt! hon älskar mig! haha :D kommer sakna dom!

O ikväll har jag träffat robin o lippa! muah! underbar människor! det är också några jag kommer sakna så fruktansvärt mycket! men fan va vi ska fira i mars! längtar lite redan :p hehe. Nej nu ska jag fixa så jag har lite musik med mig till Norge. o sen slänga mig i sängen o hoppas på att somna :)

första inlägget på de nya året

Nu har det varit julafton och nyår och allt annat och jag har inte skrivit en rad.. Har verkligen inte orkar. Är så förslappad här hemma så känns som en helt annan värld. Men nu har jag i alla fall bokat biljett till mig och min bror till Bergen den 10de. Så då bär det iväg på allvar.

Iaf. Nyår tillbringades ganska seriöst hos Carro och Mats :) Lagom folk och jävligt roligt! Kollar man tillbaka på bilderna så ser iaf jag och Linn ut o ha jävligt kul! haha.. Har kommit på att jag måste in till Sara med någon dag så hon kan hjälpa mig med lite saker innan jag åker.. Har inte sagt det till henne men hon läser det kanske här :D

Från tånagel till bukspottkörtel! Min katt är inte riktigt klok! eller ja den ena är inte riktigt klok! typ kommit in i "löpar-konstigt-stadium" vilket innebär att hon går o skiker HELA tiden!! Fruktansvärt irriterande ska jag tala om..

Nu ska jag nog vara duktig o sätta mig o pilla lite med mina smycken o se om vi kan göra ngt fint :)

Tjo på er!

RSS 2.0